Cautare: 752 rezultate dupa tagul "dorian popa"

Un MARE actor se alătură distribuției serialului ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion

acum 404 zile

”Sacrificiul”, cel mai nou serial produs de Ruxandra Ion va fi difuzat, din această toamnă, la Antena 1. Din distribuție fac parte: Claudiu Istodor, Oana Zăvoranu, Dorian Popa, Gabi Ciocan.

Ruby, pe urmele lui Dorian Popa: "Sper să influenţez oamenii către o acţiune bună!"

acum 404 zile

Ruby, pe urmele lui Dorian Popa: "Sper să influenţez oamenii către o acţiune bună!"

O vrăjitoare i-a fermecat pe concurenți la Scena Misterelor

acum 410 zile

Raluka, Ramona Olaru de la Neatza, Andrei Duban și Dorian Popa, din echipa Starurilor, și Diana Munteanu, Tania Popa, Pepe și Cosmin Seleși, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească cine este în spatele măștii de "vrajitoare".

Râzi cu lacrimi! Dorian Popa a îmbrăcat o rochie de prințesă la Scena Misterelor

acum 410 zile

Dorian Popa, din echipa Starurilor, îmbrăcat într-o rochie de prințesă, a trebuit să mimeze mai multe cuvinte pentru un indiciu.

Telefonul fără fir la Scena Misterelor! Ce mesaj a transmis Vikingul?

acum 410 zile

Vedetele din cele două tabere vor trebui să reproducă ce spune masca Vikingul, la Telefonul fără fir, să continue expresii celebre românești.

Raluka, Ramona Olaru, Tania Popa și Andrei Duban intră în jocul măștilor, la Scena misterelor

acum 410 zile

Raluka, Ramona Olaru de la Neatza, Andrei Duban și Dorian Popa, din echipa Starurilor, și Diana Munteanu, Tania Popa, Pepe și Cosmin Seleși, din cea a Galacticilor, se vor întrece în a spune corect cine sunt celebritățile deghizate. Ca să beneficieze de indiciile pe care prezentatorul...

Dorian Popa joacă în ”Sacrificiul”, noul serial produs de Ruxandra Ion

acum 412 zile

Dorian Popa și Gabi Ciocan fac parte din distribuția serialului ”Sacrificiul” de la Antena 1, ce va fi difuzat, din toamnă, la Antena 1.Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.

Scena Misterelor. Cosmin Seleși și Dorian Popa, ajutor pentru masca Doica din Romeo și Julieta

acum 417 zile

Masca Doica din Romeo și Julieta. În lupta pentru indicii au intrat Cosmin Seleși și Dorian Popa, care ajung într-un balon uriaș. Cum s-au descurcat cei doi concurenți.

Telefonul fără fir la Scena Misterelor! Cosmin Seleși, către Pepe: Nu înțeleg ce zice Dan Negru

acum 424 zile

Andreea Bănică, Rona Hartner, Dorian Popa, Marcel Pavel, din echipa Starurilor, și Monica Anghel, Diana Munteanu, Pepe, Matteo și Cosmin Seleși, din cea a Galacticilor, au trebuit joace telefonul fara fir, pentru a câștiga un indiciu pentru următoarea mască.

Hatz, hatz, Johnule hatz. Copacul din Eden, show pe melodia lui Dorian Popa, la Scena Misterelor!

acum 424 zile

Andreea Bănică, Rona Hartner, Dorian Popa, Marcel Pavel, din echipa Starurilor, și Monica Anghel, Diana Munteanu, Pepe, Matteo și Cosmin Seleși, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească cine este în spatele măștii "Copacul din Eden".

Dorian Popa și Matteo, împachetați în pânză albă pe Scena Misterelor!

acum 424 zile

Dorian Popa, din echipa Starurilor, și Matteo, din cea a Galacticilor, împachetați în pânză albă, trebuie să ghicească răspunsul corect la o serie de întrebări pentru a câștigă un indiciu pentru următoarea masca.

Monica Anghel, Matteo, Andreea Bănică și Marcel Pavel intră în jocul măștilor, la “Scena misterelor”

acum 424 zile

Taberele din această ediție „Scena misterelor” care vor trebui să afle cine sunt cele șase celebrități care se deghizează pe scena show-ului prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu, vor fi formate din Andreea Bănică, Rona Hartner, Dorian Popa, Marcel Pavel, din echipa...

Amna feat Dorian Popa - Banii

acum 432 zile

Amna cântă, la Neatza cu Răzvan și Dani, piesa Banii.

Echipa Starurilor a câștigat ediția a IX-a de la Scena Misterelor

acum 438 zile

Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex Velea , care fac au alcătuit echipa Starurilor, au câștigat a IX-a ediție de la "Scena Misterelor".

Roboface a venit cu mișcările lui Mick Jagger, la Scena Misterelor!

acum 438 zile

Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex Velea, din echipa Starurilor, și Pepe, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Antonia și Vlad Gherman, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească cine este în spatele măștii de "Roboface".

Moș Ene a venit la Scenă Misterelor cu "Visele"

acum 438 zile

Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex Velea, din echipa Starurilor, și Pepe, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Antonia și Vlad Gherman, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească cine este în spatele măștii de "Moș Ene".

Dorian Popa și Vlad Gherman s-au duelat pentru indiciu cu un ciorap de damă pe cap!

acum 438 zile

Dorian Popa, din echipa Starurilor, și Vlad Gherman, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească răspunsul corect la o serie de întrebări din filmul "King Kong".

A început măcelul! King Kong a altoit toate vedetele de la Scenă Misterelor

acum 438 zile

Nea Mărin, costumat în gorila uriașă King Kong, a luat la altoit toate vedetel din platoul "Scena Misterelor", să se răzbune pe palmele primite la începutul emisiunii.

Gorila uriașă King Kong există! Monstru gigant cântă la Scena Misterelor: Jaga, Jaga

acum 438 zile

Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex Velea, din echipa Starurilor, și Pepe, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Antonia și Vlad Gherman, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească cine este în spatele măștii de "King Kong".

Antonia și Alex Velea, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman intră în jocul măștilor, la “Scena misterelor”

acum 438 zile

Taberele din această ediție „Scena misterelor” care vor trebui să afle cine sunt cele șase celebrități care se deghizează pe scena show-ului prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu, vor fi formate din Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex...

«
6
7
8
9
10
»