Cautare: 752 rezultate dupa tagul "dorian popa"

Xtra Night Show. Dorian Popa, un zeu al rețelelor de socializare: Eu am colaborări doar cu oameni care au produse în care eu cred

acum 223 zile

În urmă cu trei ani, Dorian Popa a început să fie cunoscut și în domeniul rețelelor de socializare. Alături de alte nume mari, artistul a devenit un zeu al acestor rețele.

Xtra Night Show. Dorian Popa a cheltuit 400 de mii euro pentru casă: Nu mă așteptam să ajung la suma asta

acum 223 zile

În urmă cu doi ani, Dorian Popa a început construcția la casa visurilor lui. Artistul a cheltuit în jur de 400 de mii euro pentru a termina locuința.

Star News. Imagini din vila de sute de mii de euro a lui Dorian Popa

acum 224 zile

Dorian Popa ne prezintă casa la care a muncit atât de mult. După o grămadă de nervi şi bani investiţi, artistul a reuşit, în sfârşit, să îşi transforme visul în realitate. Cum arată vila de sute de mii de euro.

Star News. De ce nu poate Dorian Popa să devină tată

acum 235 zile

Când toată lumea se aştepta ca Doriana Popa şi iubita lui să-şi facă planuri pentru un bebeluş, ei bine, artistul a explicat de ce nu poate deveni tată momentan. Totul are legătura cu ce face Dorian pentru a-şi întreţine corpul şi cu faptul că este conştient că ar putea periclita...

Sacrificiul, episodul 19. Mario (Dorian Popa) a ajuns să doarmă la cort! Ce propunere a primit Diva (Oana Zăvoranu)

acum 236 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 19, Mario (Dorian Popa) a ajuns să doarmă la cort!, iar Diva (Oana Zăvoranu) a primit o propunere care a enervat-o.

Star News. Inventarul operațiilor estetice ale iubitei lui Dorian Popa

acum 237 zile

De la sâni noi, la năsuc sculptat de bisturiu şi talie modelată de chirurgi! Totul e perfect la ea şi a dat bani grei, pentru aşa corp! Câte operaţii estetice are iubita lui Dorian Popa! Babs face bilanţul intervenţiilor şi spune ce mai vrea să schimbe, la trupul ei!

Cum arată casa lui Dorian Popa, în care a investit 300.000 de euro

acum 241 zile

Şi-a construit o casă de lux, iar pentru asta a cheltuit o avere. Cu 300.000 de euro, Dorian Popa a reuşit să îşi îndeplinească cel mai frumos vis. Iar în cuibuşorul de nebunii, vedeta va locui împreună cu iubita sa, Claudia.

Sacrificiul, episodul 13. Mario Busuioc, amor pasional cu Iulia Popescu

acum 257 zile

Se încinge atmosfera în serialul „Sacrificiul”, Mario Busuioc (Dorian Popa) și Iulia Popescu (Ana Crețu) au făcut dragoste.

”Încerc să fiu fericit 24 ore din 24” a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 262 zile

Ce simbolizează tatuajele sale, ce spune Dorian Popa despre frica de Dumnezeu, despre destin, despre realizările sale de până acum, dar și multe altele le aflați din clipul alăturat.

Dorian Popa, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Îmi pare rău, dar nu-mi place...”

acum 264 zile

Dorian Popa, actorul din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea Happy Channel și, la emisiunea CulTOUR, a intrat în jocul "Ce ai alege între..."

Dorian Popa, la CulTour. Jocul "Continuă fraza..."

acum 265 zile

Dorian Popa, actorul din serialul Sacrificiul, a oferit un super interviu la Cultour.

Cultour. Dorian Popa, interviu de senzație: Încerc să fiu fericit 24 ore din 24

acum 265 zile

Dorian Popa, actorul din serialul Sacrificiul, a oferit un super interviu la Cultour. Vedeta a răspuns la 61 de întrebări.

Dorian Popa, la CulTour. Jocul "Ce ai alege între..."

acum 265 zile

Dorian Popa, actorul din serialul Sacrificiul, a acceptat provocarea "Ce ai alege între..." Vezi ce răspunsuri a dat vedeta.

Sacrificiul, episodul 10. Relu (Marian Râlea), găsit bătut măr de Gheorghe Apetrei (Cristi Iacob)

acum 270 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 10, Irina (Ioana Blaj) și Gheorghe Apetrei (Cristi Iacob) îl găsesc pe Relu (Marian Râlea) plin de sânge, după ce a fost atacat în curtea casei.

Star Matinal. Selly, umilință totală pentru Dorian Popa: Voi fi sclavul lui cu mare drag

acum 274 zile

Dorian Popa, interviu exclusiv despre viață. Şi-a deschis sufletul şi a făcut cele mai picante declaraţii. Cum se împarte între muncă şi iubită, ne spune chiar el.

Sacrificiul, episodul 8. Antonio (Gabi Ciocan) și Mario (Dorian Popa) primesc sfaturi în amor de la Leo (Mihai Gruia): Femeia este o enigmă pe interior

acum 277 zile

Antonio (Gabi Ciocan) vrea să iasă cu o fată în oraș, dar nu știe ce tactici să pună în practică, astfel primește sfaturi de la unchiul lui, Leo (Mihai Gruia).

Sacrificiul, episodul 7. Scandal cu blesteme. Mario (Dorian Popa) pe post de gardă de corp

acum 278 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 7, mama Gela (Virginia Rogin) blesteamă, iar Mario (Dorian Popa) este pe post de gardă de corp. ”Să nu crească frunza în copac până n-o să simți ghiarele morții”, i-a transmis mama Gela celui neinvitat.

Mihnea Sabou vrea să dea lovitură la "Chefi la Cuțite" cu rețeta lui Dorian Popa: O să fac un cheeseburger

acum 287 zile

Mihnea Sabou, elev, din Dumbrăvița, a venit să-i impresioneze pe jurații "Chefi la Cuțite" cu preparatul sau inspirat de la Dorian Popa.

Sacrificiul, episodul 4. Mario (Dorian Popa) cântă muzică lăutarească în fața oglinzii

acum 291 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 4, Mario (Dorian Popa) cântă muzică lăutarească în fața oglinzii. Ce i-a replicat Leo (Mihai Gruia Sandu).

Sacrificiul, episodul 4. Mario (Dorian Popa) are șansa să devină vedetă internațională! Singura condiție, trebuie să cânte muzică țigănească

acum 291 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 4, Mario (Dorian Popa) are șansa să devină vedetă internațională, trebuie doar să cânte muzică țigănească. Cum a reacționat acesta.

1
2
3
4
5
»