Cautare: 66 rezultate dupa tagul "elefant"

Victor Macovei, concurentul care crede că are sânge de artist! Mihai Bendeac: "N-am auzit pe cineva să spună bancuri atât de prost!"

acum 87 zile

Victor Macovei se recomandă un fel de vedetă printre cunoscuți, cărora le cântă "acapelă", le spune bancuri, iar specialitatea sa este cel cu elefantul și furnica.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Un pui de elefant se scaldă într-un lighean

acum 197 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", cum un pui de elefant face baie intr-un lighean.

Ultima probă de la Asia Express! Concurenții trebuie să elibereze elefantul din lanțuri: Folosim cheile de la Gina!

acum 279 zile

Ultima probă de la Asia Express a început! Concurenții sunt nevoiți să elibereze elefantul din plastic din lanțuri. Trebuie să folosească cheile pe care le-au primit de la Gina Pistol.

Adrian Teleșpan și Ana Morodan au fost eliminați de la Asia Express: Ne-am dorit să plecăm acasă, ajunsesem la capătul răbdării

acum 307 zile

Adrian Teleșpan și Ana Morodan, concurenți la Asia Express, au părăsit India după ce au ieșit pe ultimul loc la cursa pentru Ultima Șansă, iar elefantul a fost roșu. Cei doi susțin că și-au dorit să plece acasă, nu mai puteau rezista calvarului din competiție.

Elefantul a fost roșu! Ana Morodan și Adrian Teleșpan părăsesc competiția Asia Express

acum 307 zile

În cursa "Ultima Șansă", Ana Morodan și Adrian Teleșpan au ajuns pe ultimul loc. Din păcate, elefantul este roșu, iar cei doi concurenți vor pleca în România.

Concurenții hrănesc cu banane elefanți, spre bucuria lor. Jojo: ”Ce drăguț este! M-a lins!”

acum 321 zile

A început cursa pentru ultima șansă. Concurenții din Asia Express hrănesc cu banane elefanți. ”Ce drăguț este! M-a lins!”, a declarat încântată Jojo.

Elefantul a fost verde! Ana Morodan și Adrian Teleșpan rămân în competiție

acum 335 zile

În cursa "Ultima Șansă", Ana Morodan și Adrian Teleșpan au ajuns pe ultimul loc, ceea ce le-a adus și riscul de a fi eliminați.

Margherita şi Iuliana Luciu, la strâns de fecale de elefant: "Vomit, vomit, mor, nu pot să mă uit!"

acum 343 zile

Primele trei echipe care au participat la jocul pentru amuletă sunt deja pe drum, în timp ce restul nu pot pleca până nu îşi îndeplinesc misiunile!

Cocuţa şi Bogdan au ajuns primii la punctul de control! Au avut parte de o experienţă inedită cu elefantul Radja! "Am primit cel mai frumos cadou!"

acum 343 zile

Cocuţa şi Bogdan au câştigat proba fructelor! Cei doi au avut parte de o experienţă inedită alături de cu elefantul Radja!

Smiley News. Elefantul Suda desenează un elefant

acum 362 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip amuzant de pe internet.

"Elefantul" - o nouă provocare la "Neatza"! Anca Neacșu vs. Răzvan Simion

acum 412 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Anca Neacșu a fost provocată, de Răzvan Simion, să reproducă un experminet de pe net.

Elefantul, cea mai haioasă provocare de la Neatza! Băieții de la Jukebox vs. Flavia Mihăşan și Amalia

acum 482 zile

O nouă zi, o nouă provocare la Neatza! Dani Oțil și Răzvan Simion i-a provocat pe membri trupei Jukebox la cel mai haios joc din istoria emisiunii.

Cea mai frumoasă provocare de până acum pentru Ana şi Raluka. Cele două concurente trec la spălat... elefanţi: "Este momentul nostru preferat"

acum 665 zile

Cea mai frumoasă provocare de până acum. Raluka şi Ana trebuie să spele elefanţii, o experienţă care se va dovedi una specială.

Concurenții se înfruntă cu elefanții, la propriu! Liviu Vârciu și Vică Blochina termină cursa cu picioarele julite până la sânge

acum 665 zile

Prima echipă care ajunge în Satul Elefanţilor este formată din Liviu şi Andrei, spre uimirea acestora. Daniela şi Vica ajung pe locul al doilea. Astfel, primele echipe ajunge intra în cursa pentru amuletă.

Smiley News. Elefantul indian s-a apucat de fumat

acum 666 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, elefantul indian care s-a apucat de fumat.

5 idei de jucării pentru oameni mari

acum 704 zile

Idei pentru toți cei care au nevoie de creativitate și pentru părinții care își doresc să se joace împreună cu copiii lor

Smiley News! Un elefant pocnește un turist cu coada

acum 718 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, l-a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, o noua serie de clipuri amuzante de pe net.

Evită aceste 5 greșeli comune atunci când porți parfum

acum 718 zile

In loc sa iti freci incheieturile dupa ce aplici parfumul, rezuma-te la a tampona usor zona. Iată una dintre cele 5 greseli des intalnite.

5 piese și accesorii din alte vremuri pe care ar trebui să le porți astăzi

acum 830 zile

Ce piese vestimentare și accesorii ale altor vremuri crezi că merită purtate din nou astăzi?

Smiley News. Nu este trucaj! Un elefant pictează un alt elefant!

acum 839 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News cum un elefant pictează un alt elefant!

1
2
3
4