Cautare: 386 rezultate dupa tagul "finala"

FCSB, în finală cupei

acum 3 zile

FCSB s-a calificat în finală cupei după două victorii cu Dinamo. Rădoi și englezii au venit pentru Man și Coman, dar au văzut golul lui Adi Petre.

Nuțu dezaprobat familiale! Alexandra pierde șansa de a intra în finală!

acum 11 zile

Alexandra trece prin momente dificile în competiție. Iată ce decizie a luat mama concurentei. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi...

Finala Cupei Ungariei, fără reguli de distanțare socială

acum 38 zile

Finala Cupei Ungariei a avut de toate. 10 mii de fani au fost pe stadion la Budapesta. Nici vorba de măști sau distanțare socială!

Romanticul X este mare câștigător al finalei Plăcerilor Vinovate

acum 50 zile

Juriul a decis ca Romanticul X să câștige marea finală a Plăcerilor Vinovate de la iUmor. Concurentul va pleca acasă cu 2500 de lei.

Gheorghe Popescu a revenit pe scena iUmor cu același număr din audiții: V-am furat un buchet de zâmbete!

acum 50 zile

Gheorghe Popescu a ajuns în finala Plăcerilor Vinovate. Concurentul prezintă în fața celor trei jurați același număr pe care l-a avut și în audiții.

Tema finalei Titani la Cuțite: fine dining. Ce preparate au ales să gătească cele două echipe

acum 73 zile

Tema finalei Titani la Cuțite este fine dining. Iată ce preparate au ales să gătească cele două echipe și ce tactică vor aborda în bucătărie.

Gina Pistol, primele declarații după finala Asia Express: A fost o finală spectaculoasă!

acum 80 zile

Gina Pistol, moderatoarea emisiunii Asia Express, face primele declarații după finala sezonul 3 al celui mai dur reality show din România.

Speak: "Ştefania a lăsat foarte multe şerveţele pe covor, după ce a revăzut finala"

acum 81 zile

Speak a relatat la Xtra Night Show cum a retrăit finala Ştefania în faţa televizorului.

Fodor şi Bontea, detalii din finala Asia Express: "A fost o diferenţă de 20 de minute între noi şi Speak şi Ştefania"

acum 81 zile

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt marii câștigători ai sezonului 3 Asia Express. Cei doi au povestit la Xtra Night Show despre momentul de pe scenă, unde au fost declaraţi invingători

Vedetele au fost nevoite să aranjeze mai multe obiecte de mobilier în stil Feng Shui

acum 81 zile

După uriașele crize de nervi de la misiunea cu pătratul Tangram și după ruleta cu alimente bizare, concurenții care luptă să câștige marea finală a sezonului 3 Asia Express află că trebuie să aplice niște principii feng shui pentru a aranja obiectele din încăpere, într-un anumit...

Finaliştii din Asia Express trebuie să descopere mai multe coduri pentru a avea acces la întrebările de pe o tabletă! "Mi-e frică de Fodor şi Bontea de mor!"

acum 81 zile

Prima misiune are loc la Consiliul municipal din Taipei! Finaliștii primesc patru fotografii cu locațiile unde vor găsi indicii despre codul pe care urmează să-l descifreze!

Marea Finală din Asia Express Sezonul 3 a început! Răzvan Fodor: "Cred că ne vor aştepta 12 ore de chin"

acum 81 zile

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania sunt echipele ce se vor lupta în această seară pentru marele premiu de pe Drumul Comorilor.

Mesajul lui Alexandru Comerzan, câştigătorul sezonului 7 de la Chefi la cuţite: "Parcă mai retraiesc încă o dată finala!"

acum 207 zile

Cuțitul de aur al lui Scărlătescu, Alexandru Comerzan, a câștigat sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite! Învingătorul a transmis un mesaj plin de emoţie şi pentru Xtra Night Show

Alex Popa, din culisele finalei Chefi la cuţite: "Dacă ar fi fost să câştig aş fi vrut să o fac cu stilul meu de a găti!"

acum 207 zile

Alex Popa, finalistul sezonului 7 de la Chefi la cuţite, dă detalii despre ultimul act al show-ului culinar de la Antena 1.

Alex Comerzan este învingătorul sezonului 7 de la Chefi la cuţite! Cătălin Scărlătescu: "Mi-am dorit enorm să câştige băieţaşul ăsta!"

acum 208 zile

Cuțitul de aur al lui Scărlătescu a strălucit până la final! Alexandru Comerzan a câștigat sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite!

Cei mai buni chefi din România au jurizat desertul concurenţilor din finală!

acum 208 zile

Unsprezece dintre cei mai buni Chefi din România au degustat și au analizat atent preparatele prezentate, pentru a acorda note pe merit.

Desertul - ultimul test pentru finaliştii sezonului 7 de la Chefi la cuţite!

acum 208 zile

Ultimul test pentru finaliştii sezonului 7 de la Chefi la cuţite a fost desertul!

Juraţii au degustat felul principal! "A fost mult mai bun decât mă aşteptam!"

acum 208 zile

Unsprezece dintre cei mai buni Chefi din România au degustat și au analizat atent preparatele prezentate, pentru a acorda note pe merit.

Alex Comerzan cedează psihic şi se ceartă cu chef Scălătescu!

acum 208 zile

Emoțiile ating însă cote maxime și Alexandru Comerzan, concurentul lui Chef Cătălin Scărlătescu din finala emisiunii Chefi la cuțite, sezon 7, are un moment în care pare că cedează psihic și se blochează, anunțându-și colegii că „nu poate face cum vrea el”.

Cei mai buni chefi din România jurizează starterele concurenţilor din finală! "Sunt duri, sunt corecți.."

acum 208 zile

Unsprezece dintre cei mai buni Chefi din România au degustat și au analizat atent preparatele prezentate, pentru a acorda note pe merit.

1
2
3
4
5
»