Cautare: 382 rezultate dupa tagul "finala"

Lacrimi și suspine la Asia Express! Cocuța și Boantă părăsesc competiția: Cât de proști am fost că ne-am certat atât de tare în finală!

acum 410 zile

Pentru Cocuța și Bogdan Boantă, Asia Express a luat sfârșit. Din păcate, cei doi au ajuns ultimii la Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii.

O nouă rundă de replici acide între Cocuța și Boantă: Trebuia să le spui azi pe toate, fix în finală!

acum 410 zile

Cearta dintre Cocuța și Boantă continuă! Cei doi concurenți își aruncă replici mai puțin plăcute unul celuilalt.

Prima misiune le-a dat mari bătăi de cap finaliştilor! "O să înceapă Asia Express sezonul 3 şi noi nu cred că terminăm de numărat!"

acum 411 zile

Cursa devine tot mai grea. În etapa finală, vedetele îşi testează rezistenţa în cele mai neaşteptate misiuni. Echipele au avut de numărat alunele dintr-un bol, după care au trecut la ambalarea unui desert local! Neatenţia însă costă şi de data asta!

Oase și CRBL, Cocuța și Bogdan, Ruby și Robert i-au amenţit pe indieni cu mişcările lor de dans! "Lui Oase i-a fost mai uşor să sară în mâini decât în piciorul accidentat"

acum 411 zile

Finala s-a deschis cu o demonstrație de dans indian, continuată în mod spectaculos și de concurenții Asia Express, care nu au putut rezista tentației. Oase și CRBL, Cocuța și Bogdan, Ruby și Robert, cele trei perechi aflate în cursă, le-au arătat indienilor câteva din motivele...

Ruby o nouă criză de gelozie! "Aia şi-a pierdut ritmul dansului pentru că se uită după Robert"

acum 411 zile

Ruby a sesizat că una dintre fetele care au luat parte la demonstrație de dans indian a pus ochii pe iubitul ei!

Finaliştii din Asia Express şi-au făcut tatuaje! Ruby: "O să-mi amintească de toată experienţa trăită aici!"

acum 411 zile

Cea mai dură şi fascinantă competiţie din România intră pe ultima sută de metri. O parte din finaliştii Asia Express şi-au făcut tatuaje pentru a-le reaminti de experienţa pe care au trăit-o în competiţie!

Iuliana Luciu, dezvăluiri bombă înainte de marea finală Asia Express!

acum 415 zile

Iuliana Luciu este alături cu tot sufletul de foștii săi colegi de la Asia Express și așteaptă cu nerăbdare mare finală. Vedeta a rememorat experiența trăită în emisiune în platoul Răi Da Buni.

Andrei Ştefănescu, despe finala pierdută în primul sezon din Asia Express: "Când am aflat că am ieşit pe locul doi îmi venea să mă arunc de pe vasul ăla!"

acum 416 zile

Andrei Ştefănescu a vorbit la Xtra Night Show despre momentele pe care le-a trăit în finala pierdută în primul sezon din competiţia "Asia Express"

Proba din finala din Ultimul Trib, regulile întrecerii. Mircea Zamfir și Sorin Brotnei, ultimele pregătiri înainte de jocul de 100.000 de euro!

acum 420 zile

Mircea Zamfir și Sorin Brotnei află regulile din proba din finala, întrecere care le poate aduce un premiu 100.000 de euro! Finaliștii din Ultimul Trib au parte de ultimele pregătiri.

Mircea Zamfir și Sorin Brotnei, despre parcursul lor în Ultimul Trib. Mircea: Sunt campion mondial, însă așa ceva nu am făcut în viața mea. Am tras cu dinţii în fiecare zi

acum 420 zile

Mircea Zamfir și Sorin Brotnei vorbesc despre parcursul lor în Ultimul Trib. ”Sunt campion mondial, însă așa ceva nu am făcut în viața mea. Am tras cu dinţii în fiecare zi”, a declarat Mircea, iar Sorin este de spune că: ”Nici nu știu cum am ajuns în finala. Nu pot să spun că...

Silviu Geandră, reacţii după eliminarea de la "Ultimul trib": "Pe Mircea îl văd marele câştigător!"

acum 427 zile

La capătul primului joc din Marea Finala de la Ultimul Trib, Silviu Geandră a trebuit să se declare învins! Concurentul a pierdut confruntarea cu Sorin Brotnei şi Mircea Zamfir şi părăseşte competiţia!

Primul joc din Marea Finala se numeşte "Forţează victoria"! Mircea şi Sorin merg în duelul decisiv! Silviu Geandră este eliminat!

acum 427 zile

Din cei 21 de concurenţi care au intrat în competiţie la început, doar trei au reuşit să ajungă până aici! Este timpul să vedem cine e cel mai bun dintre cei buni! Primul joc se numeşte "Forţează victoria"!

Ester Peony, câştigătoarea Eurovision România, a vorbit despre ce a însemnat pentru ea marele premiu, dar şi despre cum face faţă cârcotaşilor

acum 430 zile

Este unul dintre cele mai în vogă nume la ora actuală din ţara noastră, însă nu i-a fost deloc uşor să ajungă sus! Câştigătoarea Eurovision România ne-a vorbit despre ce a însemnat pentru ea marele premiu, dar şi despre cum face faţă cârcotaşilor. În plus, Ester Peony ne-a...

Revenire de senzație la iUmor! Nae Nicolae spune cele mai tari glume în fața juraților: Vin după o despărțire, e mai bine singur

acum 447 zile

Nae Nicolae, fost concurent în primul sezon, spune cele mai tari glume în fața juraților. De data aceasta, comediantul își dorește să câștige marele premiu, nu doar să ajungă în finală.

Linda Teodosiu, în finala Eurovision: ”Pregătesc o coregrafie mai spectaculoasă”

acum 472 zile

Linda Teodosiu are 27 de ani și este fiica saxafonistului Flavius Teodosiu.

Munti răspunde răutăților! Mesajul pentru finaliștii lui Scărlătescu: "Până în finală nu m-a ajutat nimeni să ajung"

acum 490 zile

Mihai Munteanu, câștigătorul de la "Chefi la cuțite", răspunde răutăților din partea celorlați concurenți din finală.

Maria Burlacu și Andrei Balazs, finaliștii lui Cătălin Scărlătescu, marii pierzători în finala "Chefi la cuțite"

acum 492 zile

Maria Burlacu și Andrei Balazs, finaliștii lui Cătălin Scărlătescu, replică pentru câștigătorul Mihai Munteanu, din echipa lui Sorin Bontea.

Finală magică la Chefi la cuțite! Cei trei chefi îngroapă securea războiului: "Cătălin, îmi pare rău că m-am purtat nasol cu tine"

acum 493 zile

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu îngroapă securea războiului. Cei trei chefi redevin cei mai buni prieteni.

Marea finală a început! Cele trei echipe trebuie să facă un meniu complet pentru jurați

acum 493 zile

Marea finală a început! Cele trei echipe trebuie să facă starter, main course și desert pentru jurați

Cătălin Scărlătescu către Florin Dumitrescu: "Cum e să vezi cum am pățit și eu anul trecut, să nu ai niciun concurent în finală?"

acum 494 zile

Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea fac glume pe seama lui Florin Dumitrescu pentru că a rămas fără concurenți în concurs.

1
2
3
4
5
»