Cautare: 370 rezultate dupa tagul "finala"

Mircea Zamfir și Sorin Brotnei, despre parcursul lor în Ultimul Trib. Mircea: Sunt campion mondial, însă așa ceva nu am făcut în viața mea. Am tras cu dinţii în fiecare zi

acum 297 zile

Mircea Zamfir și Sorin Brotnei vorbesc despre parcursul lor în Ultimul Trib. ”Sunt campion mondial, însă așa ceva nu am făcut în viața mea. Am tras cu dinţii în fiecare zi”, a declarat Mircea, iar Sorin este de spune că: ”Nici nu știu cum am ajuns în finala. Nu pot să spun că...

Silviu Geandră, reacţii după eliminarea de la "Ultimul trib": "Pe Mircea îl văd marele câştigător!"

acum 304 zile

La capătul primului joc din Marea Finala de la Ultimul Trib, Silviu Geandră a trebuit să se declare învins! Concurentul a pierdut confruntarea cu Sorin Brotnei şi Mircea Zamfir şi părăseşte competiţia!

Primul joc din Marea Finala se numeşte "Forţează victoria"! Mircea şi Sorin merg în duelul decisiv! Silviu Geandră este eliminat!

acum 304 zile

Din cei 21 de concurenţi care au intrat în competiţie la început, doar trei au reuşit să ajungă până aici! Este timpul să vedem cine e cel mai bun dintre cei buni! Primul joc se numeşte "Forţează victoria"!

Ester Peony, câştigătoarea Eurovision România, a vorbit despre ce a însemnat pentru ea marele premiu, dar şi despre cum face faţă cârcotaşilor

acum 307 zile

Este unul dintre cele mai în vogă nume la ora actuală din ţara noastră, însă nu i-a fost deloc uşor să ajungă sus! Câştigătoarea Eurovision România ne-a vorbit despre ce a însemnat pentru ea marele premiu, dar şi despre cum face faţă cârcotaşilor. În plus, Ester Peony ne-a...

Revenire de senzație la iUmor! Nae Nicolae spune cele mai tari glume în fața juraților: Vin după o despărțire, e mai bine singur

acum 324 zile

Nae Nicolae, fost concurent în primul sezon, spune cele mai tari glume în fața juraților. De data aceasta, comediantul își dorește să câștige marele premiu, nu doar să ajungă în finală.

Linda Teodosiu, în finala Eurovision: ”Pregătesc o coregrafie mai spectaculoasă”

acum 349 zile

Linda Teodosiu are 27 de ani și este fiica saxafonistului Flavius Teodosiu.

Munti răspunde răutăților! Mesajul pentru finaliștii lui Scărlătescu: "Până în finală nu m-a ajutat nimeni să ajung"

acum 367 zile

Mihai Munteanu, câștigătorul de la "Chefi la cuțite", răspunde răutăților din partea celorlați concurenți din finală.

Maria Burlacu și Andrei Balazs, finaliștii lui Cătălin Scărlătescu, marii pierzători în finala "Chefi la cuțite"

acum 369 zile

Maria Burlacu și Andrei Balazs, finaliștii lui Cătălin Scărlătescu, replică pentru câștigătorul Mihai Munteanu, din echipa lui Sorin Bontea.

Finală magică la Chefi la cuțite! Cei trei chefi îngroapă securea războiului: "Cătălin, îmi pare rău că m-am purtat nasol cu tine"

acum 370 zile

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu îngroapă securea războiului. Cei trei chefi redevin cei mai buni prieteni.

Marea finală a început! Cele trei echipe trebuie să facă un meniu complet pentru jurați

acum 370 zile

Marea finală a început! Cele trei echipe trebuie să facă starter, main course și desert pentru jurați

Cătălin Scărlătescu către Florin Dumitrescu: "Cum e să vezi cum am pățit și eu anul trecut, să nu ai niciun concurent în finală?"

acum 371 zile

Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea fac glume pe seama lui Florin Dumitrescu pentru că a rămas fără concurenți în concurs.

Florin Ristei a rememorat punctul culminant din finala de la X Factor: "Credeam că nu o să câştig! I-am dat mesaj mamei mele.. s-a dus, a luat ăsta!"

acum 445 zile

Florin Ristei a fost marele câştigător al sezonului trei X Factor Romania! Prezentatorul de la Prietenii de la 11 a povestit cum a trăit momentul dinaintea anunţării câştigătoului!

Narcis și Gabriela își fac ultimele strategii: „Orice s-ar întâmpla, pentru mine tu ești adevărata câștigătoare”

acum 458 zile

Aflați în camera de strategii, Narcis și Gabriela își fac ultimele planuri pentru mare finală. „Orice s-ar întâmpla, pentru mine tu ești adevărata câștigătoare”, i-a declarat acesta iubitei sale.

Mihai Dobre, copilul genial al României şi câştigătorul de la Next Star, a venit la Prietenii de la 11!

acum 489 zile

Mihai Dobre este un băiat cu o minte sclipitoare la doar opt ani! Are un IQ peste medie şi a câştigat finala Next Star!

Anda Priboi, moment genial de actorie în finala Next Star

acum 513 zile

În Marea Finală a sezonului 9 "Next Star", Anda Priboi realizează un moment excepțional de actorie, în fața celor trei jurați, Dorian Popa, Lidia Buble și Pepe.

Finală de poveste la „Chefi la cuțite”! Se anunță marele câștigător al celui de-al cincilea sezon

acum 580 zile

A fost un sezon extrem de greu și de condimentat, iar bătălia culinară a ajuns acum la final! Au fost aproape o mie de concurenți înscriși, dar doar unul a fost desemnat câștigător!

Jurații ”Chefi la cuțite” degustă desertul finaliștilor: ”A fost un plating frumos”

acum 580 zile

Finaliștii ”Chefi la cuțite” au terminat de pregătit ultima parte a meniului, iar jurații își oferă opinia despre ultima probă a acestui sezon.

Finaliștii ”Chefi la cuțite” pregătesc desertul: ”Am dat tot ce am avut mai bun în noi, am rămas fideli stilului nostru”

acum 580 zile

Echipele finaliștilor ”Chefi la cuțite” pregătesc ultima parte a meniului, desertul. Cei trei bucătari au avut parte de provocări neașteptate în realizarea ultimului preparat al sezonului.

Jurații ”Chefi la cuțite” gustă felurile principale ale finaliștilor: ”M-a impresionat în primul rând prin îndrăzneala pe care a avut-o”

acum 580 zile

Jurații finalei ”Chefi la cuțite” gustă main course-ul realizate de echipele concurenților din finală. Aceștia s-au străduit să iasă în evidență prin gusturi și texturi cât mai deosebite.

Finaliștii ”Chefi la cuțite” pregătesc main course-ul: ”Îmi place foarte mult cum a ieșit farfuria”

acum 580 zile

Echipele finaliștilor pregătesc felul principal pentru jurați. Cele trei echipe se întreg în prepararea celor mai rafinate și deosebite bucate.

1
2
3
4
5
»