Cautare: 370 rezultate dupa tagul "finala"

Finala iUmor. Doi Degeaba, primele personaje animate de pe scena iUmor!

acum 302 zile

Ei bine, băieții de-și spun Doi Degeaba și-au câștigat renumele de primele personaje animate de pe scena iUmor. Au convins juriul, au convins și publicul și au ajuns până în finală.

Finala iUmor. Florin Gheorghe spune lucrurilor pe nume! "Şi gay şi ţigan în acelaşi timp e prea mult hate"

acum 302 zile

Florin Gheorghe este unul cei 11 concurenţi votați de public și trimiși în marea finală, care luptă pentru premiul de 20.000 de euro. Pășește încrezător pe scenă, doar n-a ajuns până aici degeaba! E clar că are talent și, mai ales, are umor!

Finala iUmor. Magdalena Chihaia, destăinuiri în faţa judecătorului!

acum 302 zile

Au râs, au râs! Jurații au râs, toți trei, Bendeac, Delia, chiar și Cheloo, semn că Magdalena Chihăilă și-a făcut treaba ca la carte. A venit în finala iUmor cu un număr îndrăzneț și cu un decolteu la fel de... îndrăznet.

Finala iUmor. Trupa Mici, moment muzical controversat pe scena iUmor: Generația asta e tare depravată, nu mai are nici mamă, nu mai are nici tată!

acum 302 zile

Trupa Mici a urcat pe scena iUmor cu un moment muzical controversat. ”Generația asta e tare depravată, nu mai are nici mamă, nu mai are nici tată!”, au cântat cei doi în fața juraților iUmor.

Chefi la cuțite. Echipa lui Cătălin Scărlătescu ajunge în marea finală

acum 306 zile

Chefii au decis ca echipa lui Cătălin Scărlătescu să ajungă direct în marea finală. Din păcăte, celelalte două echipe vor pleca acasă.

Adevărul despre certurile și accidentările din Asia Express. Boantă: Am clacat, ăsta este adevărul

acum 346 zile

Boantă, Cocuța și CRBL vorbesc la Răi da Buni despre certurile și accidentările din Asia Express. ”Am clacat, ăsta este adevărul”, a spus Boantă, cu referire la un moment mai delicat pentru el din competiția în Asia.

Ruby și Robert, extrem de ghinioniști în finala de la Asia Express: Nu am știut să profităm de cele 10 minute avans

acum 348 zile

Ruby și Robert au pierdut Asia Express. Cei doi concurenți au avut un avans față de echipa câștigătoare, dar, din păcate, nu au țtiut să profite de el.

Imagini nedifuzate! Faze tari din finala Asia Express

acum 348 zile

CRBL și Oase sunt campionii celui de-al doilea sezon de la Asia Express. Priviți imagini nedifuzate de la marea finală.

Marea finală, bombă cu ceas pentru concurenți! CRBL și Oase au câștigat Asia Express sezonul doi

acum 348 zile

Cursa nebună prin India a luat sfârșit! CRBL și Oase sunt fericiții câștigători ai amuletei de 30 de mii de euro.

Cursa pentru marea finală a început! Oase face orice ca să găsească indiciile. CRBL: Gata, te însori?

acum 348 zile

Marea finală a început! Concurenții trebuie să găsească indiciile și cheițele. Doar așa vor găsi persoana pe care trebuie să ducă la Gina Pistol.

Marea finală se anunță una extrem de dificilă! Gina Pistol: Trebuie să veniți la mine cu un prieten, veți primi diverse indicii și cheițe pe parcursul jocului

acum 348 zile

Gina Pistol anunță regulile jocului din marea finală. Concurenții vor primi indicii și cheițe ca să găsească o anumită persoană, doar așa vor termina cursa.

Lacrimi și suspine la Asia Express! Cocuța și Boantă părăsesc competiția: Cât de proști am fost că ne-am certat atât de tare în finală!

acum 349 zile

Pentru Cocuța și Bogdan Boantă, Asia Express a luat sfârșit. Din păcate, cei doi au ajuns ultimii la Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii.

O nouă rundă de replici acide între Cocuța și Boantă: Trebuia să le spui azi pe toate, fix în finală!

acum 349 zile

Cearta dintre Cocuța și Boantă continuă! Cei doi concurenți își aruncă replici mai puțin plăcute unul celuilalt.

Prima misiune le-a dat mari bătăi de cap finaliştilor! "O să înceapă Asia Express sezonul 3 şi noi nu cred că terminăm de numărat!"

acum 350 zile

Cursa devine tot mai grea. În etapa finală, vedetele îşi testează rezistenţa în cele mai neaşteptate misiuni. Echipele au avut de numărat alunele dintr-un bol, după care au trecut la ambalarea unui desert local! Neatenţia însă costă şi de data asta!

Oase și CRBL, Cocuța și Bogdan, Ruby și Robert i-au amenţit pe indieni cu mişcările lor de dans! "Lui Oase i-a fost mai uşor să sară în mâini decât în piciorul accidentat"

acum 350 zile

Finala s-a deschis cu o demonstrație de dans indian, continuată în mod spectaculos și de concurenții Asia Express, care nu au putut rezista tentației. Oase și CRBL, Cocuța și Bogdan, Ruby și Robert, cele trei perechi aflate în cursă, le-au arătat indienilor câteva din motivele...

Ruby o nouă criză de gelozie! "Aia şi-a pierdut ritmul dansului pentru că se uită după Robert"

acum 350 zile

Ruby a sesizat că una dintre fetele care au luat parte la demonstrație de dans indian a pus ochii pe iubitul ei!

Finaliştii din Asia Express şi-au făcut tatuaje! Ruby: "O să-mi amintească de toată experienţa trăită aici!"

acum 350 zile

Cea mai dură şi fascinantă competiţie din România intră pe ultima sută de metri. O parte din finaliştii Asia Express şi-au făcut tatuaje pentru a-le reaminti de experienţa pe care au trăit-o în competiţie!

Iuliana Luciu, dezvăluiri bombă înainte de marea finală Asia Express!

acum 354 zile

Iuliana Luciu este alături cu tot sufletul de foștii săi colegi de la Asia Express și așteaptă cu nerăbdare mare finală. Vedeta a rememorat experiența trăită în emisiune în platoul Răi Da Buni.

Andrei Ştefănescu, despe finala pierdută în primul sezon din Asia Express: "Când am aflat că am ieşit pe locul doi îmi venea să mă arunc de pe vasul ăla!"

acum 355 zile

Andrei Ştefănescu a vorbit la Xtra Night Show despre momentele pe care le-a trăit în finala pierdută în primul sezon din competiţia "Asia Express"

Proba din finala din Ultimul Trib, regulile întrecerii. Mircea Zamfir și Sorin Brotnei, ultimele pregătiri înainte de jocul de 100.000 de euro!

acum 359 zile

Mircea Zamfir și Sorin Brotnei află regulile din proba din finala, întrecere care le poate aduce un premiu 100.000 de euro! Finaliștii din Ultimul Trib au parte de ultimele pregătiri.

1
2
3
4
5
»