Cautare: 370 rezultate dupa tagul "finala"

Finala Cel mai sexy tătic din România, proba cu pedepse. Ce face un tătic atunci când află că cel mic se joacă pe telefon în timpul orelor

acum 120 zile

Gabi, Cristi și Adrian, finaliștii concursului Cel mai sexy tătic din România au parte la Neatza cu Răzvan și Dani de proba cu pedepse.

Finala Cel mai sexy tătic din România, proba fierului de călcat. Iată cum s-au descurcat finaliștii

acum 120 zile

Gabi, Cristi și Adrian, finaliștii concursului Cel mai sexy tătic din România au parte la Neatza cu Răzvan și Dani de provocarea fierului de călcat.

Finala Cel mai sexy tătic din România, proba schimbatul scutecelor. Iată cum s-au descurcat concurenții

acum 120 zile

Gabi, Cristi și Adrian, finaliștii concursului Cel mai sexy tătic din România au parte la Neatza cu Răzvan și Dani de provocarea schimbatul scutecelor.

Finala Cel mai sexy tătic din România, proba din bucătărie. Iată ce au gătit cei trei finaliști la Neatza cu Răzvan și Dani

acum 120 zile

Gabi, Cristi și Adrian, finaliștii concursului Cel mai sexy tătic din România au parte la Neatza cu Răzvan și Dani de proba din bucătărie.

Neatza cu Răzvan și Dani. Gabi, Cristi și Adrian, finaliștii concursului Cel mai sexy tătic din România

acum 120 zile

Gabi, Cristi și Adrian, finaliștii concursului Cel mai sexy tătic, au vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre familie, și nu numai.

Ce s-a întâmplat cu Teodora şi Eusebiu, la un an şi jumătate de la experienţa din Thailanda

acum 196 zile

La un an şi jumătate de la experienţa de pe Insula Iubirii, Teodora şi Eusebiu au anunţat separat că s-au despărţit imediat după plecarea din Thailanda şi nu şi-au mai vorbit deloc.

Insula Iubirii. Ce s-a întâmplat cu relaţia dintre Denisa şi Adrian: "Până la urmă iubirea învinge!"

acum 196 zile

La un an şi jumătate de la experienţa de pe Insula Iubirii, lucrurile stau cu totul diferit în cuplul Denisa şi Adrian. Cei doi au anunţat că sunt şi acum împreună.

Insula Iubirii. Gia şi Bogdan au făcut anunţul: Nu mai suntem împreună! Ne-am despărţit pentru că relaţia nu mergea

acum 196 zile

La un an şi jumătate de la experienţa de la Insula Iubirii, Gia şi Bogdan au anunţat că nu mai sunt împreună! Fiecare a mers pe drumul lui

Bogdan ştie care e atuul lui în posibila competiţie cu Adrian pentru Gia: Poate nu ţi-ar fi plăcut cariera lui, având în vedere că îţi doreşti pe cineva egal în studii!

acum 196 zile

Ignorând informațiile despre experiența Giei, la fel de rece și mecanic, Bogdan a găsit argumentul care în opinia lui îl favorizează în posibila competiție cu ispita Adrian!

Împreună sau separaţi! Cum au decis să plece Teo şi Eusebiu de pe Insula Iubirii

acum 196 zile

Împreună sau separaţi! Cum au decis să plece Teodora şi Eusebiu de pe insula

Insula Iubirii. Reacţia lui Eusebiu, după ce a văzut imaginile cu Teo şi Mircea: Am luat toată experienţa asta ca pe o glumă!

acum 196 zile

După ce a urmărit imaginile cu Teo şi Mircea, în cele 20 de zile petrecute pe insula, Eusebiu a avut o reacţie surprinzătoare! Totul pentru el a fost o glumă şi nu a luat în serios experienţa din Thailanda.

Insula Iubirii. Povestea cuplului Teodora şi Mircea! Care a fost motivul pentru care a refuzat să aibă relaţii intime cu ispita

acum 196 zile

Pe parcursul celor 20 de zile petrecute în Thailanda, Teodora s-a apropiat de Mircea, formând chiar un cuplu cu acesta. Relaţia dintre cei doi a fost presarată de momente tandre, dar şi momente de tensiune! Totul s-a încheiat între cei doi fără să se depăşească pragul de sărutări...

Moment emoționant în Marea Finală, de la ''Dragoste fără secrete''. Edith a fost cerută în căsătorie, în direct, de către Ali

acum 212 zile

Emoții de nedescris, vineri seara, în Marea Finală a emisiunii Dragoste fără secrete. Eli și-a luat inima în dinți și a decis să o ceară în căsătorie pe Edith, femeia alături de care trăiește de o bună bucată de vreme o frumoasă poveste de dragoste.

Star Matinal. Novak Djokovic, al cincilea titlu la Wimbledon

acum 258 zile

Novak Djokovic a câștigat cel de-al cincilea titlu la turneul de tenis de la Wimbledon. Sârbul l-a învins în finală pe Roger Federer.

Star News. Câți bani primește Simona Halep dacă câștigă finala de la Wimbledon

acum 261 zile

Pentru prima dată în carieră, Simona Halep joacă în finala de la Wimbledon! Meciul nu va fi unul deloc uşor, căci românca se va duela, pe teren, cu Serena Williams. Dar ar fi şanse să câştigăm! Simona Halep e într-o formă foarte bună. Nu o spunem doar noi, ci şi Ilie Năstase,...

Familia Binh a fost eliminată de la Chefi la Cuțite!

acum 285 zile

Familia Binh a fost eliminată de la "Chefi la Cuțite", în urma voturilor obținute la proba eliminatorie.

Chefi la Cuțite. Chef Florin Dumitrescu a câștigat proba eliminatorie detașat!

acum 285 zile

Famila Băițoi, alături de Chef Florin Dumitrescu, a câștigat detașat proba eliminatorie și și-a asigurat un loc în finală.

Sorin Bontea nu va avea nicio echipă în ultimul act! Chef Scărlătescu şi familia Crudu merg în marea finală!

acum 292 zile

Ultima confruntăre pe echipe din sezonul special, dedicat familiilor a stabilit şi ultima echipă ajunge în marea finală a show-ului. Chef Scărlătescu împreună cu familia Crudu sunt marii câştigători!Chef Sorin Bontea nu va avea nicio echipa în ultimul act!

Smiley news - Neatza cu Răzvan și Dani. Cel mai frumos moment al finalei Tottenham - Liverpool

acum 300 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", imaginea finalei Tottenham - Liverpool.

Irena Boclincă, alias Viorica Dăncilă, este câștigătoarea celui de-al șaselea sezon iUmor! Premiul de 20.000 de euro i l-a donat lui Vasi, concurentul aflat în scaun cu rotile

acum 302 zile

Irena Boclincă, alias Viorica Dăncilă, a fost desemnată câștigătoarea celui de-al șaselea sezon iUmor! Doar că Irena a făcut un gest uimitor: i-a donat premiul lui Vasi, concurentul aflat în scaun cu rotile.

1
2
3
4
5
»