Cautare: 602 rezultate dupa tagul "inchisoare"

Ana, către Petru: “Te-am abandonat o dată, nu mai fac greșeala asta!”

acum 636 zile

Aflat în arestul poliției, după ce oamenii legii au descoperit stupefiantele la el în camera, Petru Caragea (interpretat de Bogdan Iancu) trece prin momente grele. Sora lui, Ana (Cristina Ciobănașu), încearcă să-i ofere tot sprijinul său. “Te-am abandonat o dată, nu mai fac greșeala...

Cristian Borcea, noi mărturii despre închisoare

acum 636 zile

Cristi Borcea dezvăluie ce s-a întâmplat cu adevărat cu el în anii petrecuţi în închisoare. Aflați ce coşmar a trăit, cum a ajuns să aibă gânduri negre şi cine l-a salvat.

Noi detalii despre modul de viaţă al Elenei Udrea din penitenciarul din Costa Rica. În ce condiţii trăieşte blondina este greu de crezut.

acum 639 zile

Surse din interior spun că închisoarea este foarte aglomerată, iar multe deţinute sunt nevoite să doarmă pe jos sau chiar în băi. Aceeleaşi surse mai spun că majoritatea persoanelor care îşi ispăşesc pedepsele acolo sunt grav bolnave şi că nu ar exista suficient personal medical.

Temutul Ion Clămparu a primit o lovitură grea în închisoare! Femeia cu care credea că trăieşte o poveste de dragoste, l-a lăsat cu ochii în soare

acum 642 zile

Şi dacă în showbiz apele nu se liniştesc niciodată, trebuie să ştiţi că în lumea interlopă situaţiile sunt şi mai şi! Vă dau cel mai nou exemplu. Temutul Ion Clămparu a primit o lovitură grea în închisoare! Femeia cu care credea că trăieşte o poveste de dragoste şi despre...

Condiții cumplite pentru Elena Udrea în închisoare

acum 645 zile

Avem amănunte de ultimă oră despre condiţiile în care este închisă Elena Udrea. Şi în timp ce blondina suferă în spatele gratiilor, Adrian Alexandrov a fost surprins în ipostaze emoţionante alături de fetiţa lor. Tot acum vedem și primele imagini cu micuţa Eva Maria.

Cristi Borcea, despre anii din pușcărie, la „Xtra Night Show”: "Primele luni în închisoare au fost cele mai grele"

acum 649 zile

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea s-au căsătorit duminică, 30 septembrie la Budapesta. Cununia religioasă a avut loc biserica „Sfântul Ioan Botezătorul", din Budapesta și a fost oficiată de părintele David Pop, în limba română.

Imagini cu închisoarea în care se află Elena Udrea

acum 649 zile

Elena Udrea a fost săltată de oamenii legii, în plină stradă. Aflați ce se întâmplă cu fetiţa lor nou născută şi informaţii de ultimă oră din Costa Rica.

Cristian Pomohaci, condamnat la închisoare în dosarul de evaziune fiscală

acum 663 zile

Cristian Pomohaci şi-a recunoscut vinovăţia şi a fost condamnat la închisoare.

Celebrul Raoul a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare

acum 669 zile

A fost prins, pentru a patra oară, conducând fără permis, iar acum magistrații s-au pronunțat în cazul lui. Celebrul Raoul a fost condamnat, recent, la un an și șase luni de închisoare cu suspendare și va fi pus să plătească o amenda de 7.250 lei. Reprezentantul legal al lui Raoul,...

7 ani şi 6 luni de închisoare, pe nedrept?! De 3 ani, Marius se ascunde!

acum 670 zile

De mai bine de trei ani, Marius spune că trăieşte un coşmar, departe de casă şi de familie. Bărbatul nu îşi mai găseşte liniştea, de când a aflat că este condamnat la 7 ani şi 6 luni de închisoare, pentru trafic de persoane şi proxenetism.

Mirela Baniaș, concurenta controversată de la ”Insula Iubirii” spune adevărul despre închisoare

acum 672 zile

Insula iubirii a venit cu dezvăluri şocante. Mirela Baniaș a dezvăluit cum a ajuns în închisoare, dar şi prin ce chinuri a trecut. Ba mai mult decât atât, a fost la un pas de moarte.

Mirela, dezvăluiri despre viața de după gratii: "Am fost închisă cu criminale"

acum 673 zile

Mirela Baniaș (35 de ani) și Ionuț Gojman (32 de ani) s-au cunoscut pe o rețea de socializare și după ce au vorbit o scurtă perioadă, și-au dat întâlnire. Relația lor este însă una la distanță deocamdată, deoarece fiecare este legat de locul de muncă. Mirela Baniaș...

Niculina Moica a fost arestată şi supusă unor chinuri groaznice la vărsta de 16 ani. Femeia a stat în închisoare timp de 1830 de zile

acum 677 zile

Vã spunem povestea unei doamne care, la 70 de ani ai sãi, rememoreazã adolescenta de cosmar pe care a trãit-o. Pe când avea doar 16 ani, a fost închisã vreme de 5 ani la Jilava. Niculina Moica a fost arestată şi supusă la chinuri groaznice. A plătit aproape cu viaţa pentru o faptă pe...

Fratele Elodiei Ghinescu, condamnat la închisoare

acum 679 zile

O nouă dramă a lovit familia Elodiei Ghinescu! Fratele avocatei dispărute a fost condamnat la închisoare.

Dorințele Ginei Felea la închisoare: "Puteți să-mi dați apă micelară, trebuie să mă demachiez?"

acum 723 zile

Dorințele Ginei Felea la închisoare sunt neobișnuite. Tânăra își dorește să meargă la carceră sau măcar să i se dea apă micelară ca să se demachieze.

Sişu, dezvăluiri despre pușcărie, droguri și credință: "Dacă venea sfârșitul lumii, pe mine mă prindea în pușcărie"

acum 732 zile

Băiatul rău al showbiz-ului ne-a oferit un interviu în exclusivitate. Sişu face dezvăluiri despre închisoare, despre droguri şi cum a reuşit să se salveze cu ajutorul bisericii.

Gică Popescu, mărturii emoționante despre perioada când a fost închis: "A fost greu, dar am încercat să primesc totul cât pot de bine"

acum 738 zile

Gică Popescu a făcut mărturisiri emoţionante despre perioada în care a fost la închisoare, despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru familia sa, dar şi despre prietenia pe care o are cu Gică Hagi!

Cum chefuiește Victor Becali, în timp ce lumea îl crede în închisoare

acum 742 zile

Mulţi îi plâng de milă crezându-l în spatele gratiilor, în timp ce el se relaxează bine, mersi pe la terasele din Capitală. Victor Becali demonstrează că celebra expresie a fratelui său, "a fi mafiot", e încă actuală.

Cristi Borcea, despre viața din spatele gratiilor: Ce am trăit eu în pușcărie nu le doresc nici dușmanilor mei”

acum 743 zile

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au acordat un interviu echipei Agenția VIP. Afaceristul a vorbit despre viața din spatele gratiilor, dar și despre experiențele care l-au marcat.

Cristi Borcea va fi eliberat din închisoare

acum 743 zile

E ziua cea mare petru Cristi Borcea şi familia lui. Afaceristul află azi dacă este sau nu eliberat din închisoare.

«
6
7
8
9
10
»