Tăiței Chinezești- Rețetă delicioasă ca la restaurant
Publicat pe 16.03.2021 la 16:42 Actualizat pe 16.03.2021 la 10:38
Schimbăm puțin continentul și ne îndreptăm spre Asia, mai exact în tradiționala China. Țara recunoscută pentru celebrii tăiței cu legume. Astăzi, alături de minunatele rețete ale celor de la Veg Lifestyle, încercăm gusturi și delicatese chinezești .
Ingrediente
-100g tăiței chow mein (sau alți tăiței preferați chinezești)
-200g broccoli crud
-2 frunze mangold fresh (sau puteți pune și bok choi)
-1 morcov (tăiat feliuțe)
-1 ceapă roșie (tăiată fâșii)
-3 lg sos de soya
-2 buc usturoi fresh
-1/2 ardei chilli
-1 lgt semințe de susan
-1 lg ulei
-50 ml apă filtrată
-1 ceapă verde
Mod de preparare
Căliți legumele în tigaia încinsă cu 1 lingură de ulei pentru aproximativ 10 min, la foc mediu. După 10 minute, adăugați 50 ml de apă, sosul de soia și cățeii de usturoi. Tăițeii îi fierbeți conform instrucțiunilor de pe ambalaj. La final adîugați semințele de susan, ardeiul chilli și ceapa verde.
Serviți pastele calde sau la temperatura camerei.
Poftă bună!
Citește și: Cina de Vineri: Fusilli integrale cu sos alfredo Biscuiți cu ovăz cu aromă de banană