Cautare: 10 rezultate dupa tagul "salata de boeuf"

Gazda Perfectă. Degustarea preparatelor pregătite de Aurel Alexandrescu: Salata de boeuf cade greu, nu e de dietă

acum 245 zile

A început etapa degustări preparatelor pregătite de Aurel Alexandrescu. Mihaela Iordache refuză să mănânce salată de boeuf pentru că nu vrea să se îngrașe.

Elena Gheorghe a fost dată de gol de mama ei! Artista face mâncare divină!

acum 341 zile

Elena Gheorghe a fost dată de gol de mama ei! Ca o bubulină, gospodină, artista face mâncare divină!

Salata de boeuf cumpărată vs salata de boeuf pregătită în casă

acum 888 zile

Atunci când vine vorba de salat boeuf părerile sunt împărţite. Noi am făcut un experiment. Aşa că am mers la un supermarket, am cumpărat ingredientele, să vedem exact cât ne costă şi care variantă este mai avantajoasă!

Ralu ne pregătește „Salată de boeuf”

acum 888 zile

Ingredientele necesare sunt: 700g rasol de vită sau alt tip de carne de vită cu os, 350g morcovi, 500g cartofi, 150g rădăcină de păstârnac, 100g rădăcină de țelină, 100g rădăcină de pătrunjel, 150g ceapă, 100g mazăre boabe, 150g castraveciori murați în oțet, 250g maioneză +...

20 de idei cum să îți ornezi salata de boeuf pentru masa de Crăciun

acum 912 zile

Ce ar fi masa de Craciun fara salata de boeuf?

EXCLUSIV! Trucuri de la chef Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu pentru masa de Crăciun

acum 1261 zile

Cei doi chefi, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu, va dau cateva ponturi pentru preparatele pentru masa de Craciun.

Cinci lucruri neștiute despre SALATA DE BOEUF

acum 1268 zile

Unul dintre preparatele nelipsite de pe mesele romanilor in perioada Sarbatorilor este salata de boeuf. Insa, inainte, acesta era considerat un fel de mancare de… lux.

Salata de boeuf, definitorie pentru concurenții de la "Chefi la cuțite"

acum 1323 zile

Așteptarea este grea, iar emoțiile sunt uriașe. După degustare, urmează jurizarea. Nici pentru chefi nu este ușor, căci să alegi atât de repede presupune o responsabilitate foarte mare.

Cei trei chefi degustă salatele de boeuf ale concurenților

acum 1323 zile

Mamă, ce emoții am!”, așa începe degustarea mult râvnitei salate de boeuf. Unele sunt mai arătoase, altele mai gustoase. Însă acest preparat va face diferența între cei pentru care provocarea ”Chefi la cuțite” se oprește aici și cei cărora li se oferă încă o șansă de a...

Salata de boeuf, o nouă probă de foc pentru cei 45 de concurenți rămași în competiție

acum 1324 zile

O nouă probă care le va testa și mai mult abilitățile de bucătari concurenților rămași. Precizie, rapiditate, eficiență, tehnică, gust, acestea sunt doar câteva dintre calitățile pe care chefii Dumitrescu, Bontea și Scărlătescule urmăresc acum, în vederea formării celor trei...