EXCLUSIV! Trucuri de la chef Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu pentru masa de Crăciun
Publicat pe 12.12.2016 la 13:00 Actualizat pe 12.12.2016 la 15:09
Cei doi chefi, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu, va dau cateva ponturi pentru preparatele pentru masa de Craciun.
Numărătoarea inversă până la Crăciun deja a început. Gospodinele își fac liste cu preparatele pe care vor sa le pună pe masă. Pentru acestea, chef Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au câteva sugestii în ceea ce privește piftia, salata de boeuf și cozonacii.
”La piftie, puneți muuuuuult usturoi, iar la salata de boeuf mai puțină maioneză și mai multă zeamă de lămâie”, spune Cătălin Scărlătescu.
Cât despre cozonac, Florin Dumitrescu este de părere că mai importantă decât ingredientele este starea de spirit a celei care îl prepară:
”Ca orice aluat, cozonacul trebuie să îl gătiți atunci când aveți o stare de liniște și pace. Starea de spirit influențează foarte mult un aluat, iar asta se întâmplă pentru că nu de fiecare dată avem chef sau răbdare să facem asta”.
Iată și propunerea lui Vlăduț pentru un cozonac moldovenesc.