EXCLUSIV! Trucuri de la chef Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu pentru masa de Crăciun

Publicat pe 12.12.2016 la 13:00 Actualizat pe 12.12.2016 la 15:09

Cei doi chefi, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu, va dau cateva ponturi pentru preparatele pentru masa de Craciun.

Foto: hepta.ro

Numărătoarea inversă până la Crăciun deja a început. Gospodinele își fac liste cu preparatele pe care vor sa le pună pe masă. Pentru acestea, chef Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au câteva sugestii în ceea ce privește piftia, salata de boeuf și cozonacii.

La piftie, puneți muuuuuult usturoi, iar la salata de boeuf mai puțină maioneză și mai multă zeamă de lămâie”, spune Cătălin Scărlătescu.

Cât despre cozonac, Florin Dumitrescu este de părere că mai importantă decât ingredientele este starea de spirit a celei care îl prepară:

Ca orice aluat, cozonacul trebuie să îl gătiți atunci când aveți o stare de liniște și pace. Starea de spirit influențează foarte mult un aluat, iar asta se întâmplă pentru că nu de fiecare dată avem chef sau răbdare să facem asta”.

Iată și propunerea lui Vlăduț pentru un cozonac moldovenesc.

În articolul EXCLUSIV! Trucuri de la chef Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu pentru masa de Crăciun:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 3 iunie 2025. Berbecii renunță la încăpățânare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 iunie 2025. Berbecii renunță la încăpățânare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
S-a mutat în Australia pentru un job pe care nicio femeie nu îl vrea. Face 9.000 $ în 2 săptămâni
observatornews.ro
S-a mutat în Australia pentru un job pe care nicio femeie nu îl vrea. Face 9.000 $ în 2 săptămâni
Opal Suchata Chuangsri din Thailanda a câștigat concursul Miss World 2025. Cine a reprezentat România
a1.ro
Opal Suchata Chuangsri din Thailanda a câștigat concursul Miss World 2025. Cine a reprezentat România
Budincă de orez cu mango și vanilie. Un desert cremos, aromat și exotic
HelloTaste.ro
Budincă de orez cu mango și vanilie. Un desert cremos, aromat și exotic
Sorbet de căpșuni. Un desert rafinat, răcoritor și plin de prospețime
Catine
Sorbet de căpșuni. Un desert rafinat, răcoritor și plin de prospețime
Firma care a înlocuit angajații cu AI are probleme mari. Ce sumă a pierdut până acum
useit.ro
Firma care a înlocuit angajații cu AI are probleme mari. Ce sumă a pierdut până acum
Lovitura pe care a dat-o miliardarul român care le-a cerut socrilor o maşină şi bani pentru a porni afacerea!
as.ro
Lovitura pe care a dat-o miliardarul român care le-a cerut socrilor o maşină şi bani pentru a porni afacerea!
7 simptome de vitiligo ușor de recunoscut
MediCOOL
7 simptome de vitiligo ușor de recunoscut
Marilu Dobrescu povestește, în hohote de plâns, cu lux de amănunte, cum ar fi fost agresată fizic de fostul iubit, Iustin Petrescu: „A încercat să mă sufoce”
Spynews
Marilu Dobrescu povestește, în hohote de plâns, cu lux de amănunte, cum ar fi fost agresată fizic de fostul iubit, Iustin Petrescu: „A încercat să mă sufoce”
Piure de cartofi noi cu zucchini și brânză rasă
DeParinti
Piure de cartofi noi cu zucchini și brânză rasă
Medicul Mihail Pautov și specialiști în domeniu vin cu sfaturi de înfrumusețare pentru miri și mirese
MediCOOL
Medicul Mihail Pautov și specialiști în domeniu vin cu sfaturi de înfrumusețare pentru miri și mirese
Tave kosi, preparatul pe care trebuie să îl comanzi în vacanță în Albania
HelloTaste
Tave kosi, preparatul pe care trebuie să îl comanzi în vacanță în Albania
close
x