Cautare: 424 rezultate dupa tagul "soare"

Lumea Nevăzută. Șase eclipse, două de soare și patru de lună, în anul 2020

acum 37 zile

Specialiștii susțin că în anul 2020 vor fi șase eclipse, două de soare și patru de lună. Vezi cum va influența omenirea aceste fenomene.

Prognoza Meteo, 10 decembrie 2019 - Neatza cu Răzvan și Dani. Cer noros și vânt moderat în București

acum 43 zile

Meteo 10 decembrie 2019. Ramona Olaru, frumoasă vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, ne aduce cele mai bune vești meteo.

Prognoza Meteo, 9 decembrie 2019 - Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru: Soare în București

acum 44 zile

Meteo 9 decembrie 2019. Ramona Olaru, frumoasă vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, ne aduce cele mai bune vești meteo.

Prognoza Meteo, 28 noiembrie 2019 - Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru: Vreme caldă cu 13 grade

acum 55 zile

Meteo 28 noiembrie 2019. Ramona Olaru, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, ne aduce cele mai bune vești meteo.

Prognoza Meteo, 27 noiembrie 2019 - Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru: Iese soarele în București

acum 56 zile

Meteo 27 noiembrie 2019. Ramona Olaru, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, ne aduce cele mai bune vești meteo.

Black Friday aduce în România soare redus și ploi la jumătate de preț

acum 68 zile

Meteorologii anunță ploi în mai toată țara, iar soarele nu îți va face apariția în prea multe zone ale României.

Spectacol pe cer: Mercur trece prin dreptul Soarelui

acum 72 zile

Planeta Mercur va trece prin dreptul Soarelui și va fi vizibilă cu ajutorul telescoapelor ca un punct negru, mic.

Cât de greu este să construiești o relație cu un Scorpion

acum 86 zile

Atunci când Soarele pătrunde în Scorpion, mai multe trăiri ale zodiilor ies la suprafață! Cât de greu este să construiești o relație cu un Scorpion

Acces Direct. Vedete la soare! Distracția și voia bună se mută pe litoral

acum 180 zile

Pe timp de caniculă, vedetele se mută la mare, la Mamaia. Distracția și voia bună își fac apariția de dimineață până seara, iar noaptea se mută în cluburi.

Neatza cu Răzvan și Dani. Bună dimineața, Sănătate! Cum ne îngrijim pielea vara

acum 182 zile

Știai că pelea este cel mai mare și cel mai greu organ al corpului? Ea ne protejează în fiecare zi, așa că și noi trebuie să avem grijă de ea. Simona Dragomir, omul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne explică cum ne îngrijim pielea vara.

Bună dimineața, Sănătate! Cât de ușor putem face insolație și cum să ne ferim de ea

acum 184 zile

Insolația este rezultatul expunerii prelungite sau necontrolate la soare asupra corpului insuficient protejat sau neprotejat, insolația produce o congestie a vaselor creierului, ce poate determina edem cerebral sau hemoragii cerebrale.

Arată spectaculos şi se învârte după soare! Imagini cu vila unde doar o singură zi de cazare costă zeci de mii de euro

acum 186 zile

Arată spectaculos şi se învârte după soare! Doar o singură zi de cazare costă zeci de mii de euro. În ce vilă de lux se răsfaţă milionarii în vacanţă vedem chiar acum.

Neatza cu Răzvan și Dani. Prognoza meteo a zilei 18 iulie 2019. Vremea se încălzește ușor. Maxima zilei va ajunge până la 29 de grade Celsius

acum 188 zile

Suntem la un pas weekend și de vreme perfectă pentru această perioadă din an. Temperaturile se mențin destul de bune, iar maxima zilei va ajunge până la 29 de grade Celsius.

Bună dimineața, Sănătate! Ochelarii de soare, o necesitate pentru copii

acum 191 zile

Ochelarii de soare sunt extrem de importanți pentru copii. Zona ochilor este foarte sensibilă. Cei mici îi pot purta începând cu vârsta de doi ani.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Cum se ferește Dorel de soare pe șantier

acum 196 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", cum au reușit mai mulți muncitori pe șantier să lucreze pe caniculă.

Star Matinal. Ce boli pot anunța petele de pe piele: Expunerea la soare trebuie să fie una treptată

acum 197 zile

Hiperpigmentarea apare atunci când este produsă prea multă melanină în anume porțiuni ale pielii. Are ca rezultat pete întunecate de piele care sunt de culoare maro deschis până la negru și pot varia în funcție de dimensiune și formă.

Semnificația solstițiului de vară în credința populară. Etnologul Doina Ișfănoni, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani!

acum 215 zile

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din Parcul Pantelion din București, alături de etnologul Doina Ișfănoni, ne explică semnificația solstițiului de vară în credința populară.

Neatza cu Răzvan și Dani. Prognoza meteo a zilei 17 iunie 2019. În partea de nord s-au întors ploile, nu și în sudul țării

acum 219 zile

În partea de nord-vest sunt anunțate precipitații, însă temperaturilor vor ajunge până la 29 de grade Celsius. Iată cum va fi vremea și în restul teritoriului.

Neatza cu Răzvan și Dani. Prognoza meteo zilei 7 iunie 2019. Vreme instabilă în majoritatea zonelor țării

acum 229 zile

Vremea este și astăzi instabilă. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe arii restrânse se vor acumula cantități de apă mai însemnate și va cădea grindină.

Neatza cu Răzvan și Dani. Vreme instabilă și temperaturi mai scăzute. Maxima zilei va ajunge până la 26°C

acum 244 zile

Spre sfărșitul acestei săptămânii, vremea rămâne în continuare instabilă, iar temperaturile sunt mai scăzute pentru această perioadă. Maxima zilei va ajunge până la 26°C.

1
2
3
4
5
»