Cautare: 414 rezultate dupa tagul "soare"

Acces Direct. Vedete la soare! Distracția și voia bună se mută pe litoral

acum 88 zile

Pe timp de caniculă, vedetele se mută la mare, la Mamaia. Distracția și voia bună își fac apariția de dimineață până seara, iar noaptea se mută în cluburi.

Neatza cu Răzvan și Dani. Bună dimineața, Sănătate! Cum ne îngrijim pielea vara

acum 90 zile

Știai că pelea este cel mai mare și cel mai greu organ al corpului? Ea ne protejează în fiecare zi, așa că și noi trebuie să avem grijă de ea. Simona Dragomir, omul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne explică cum ne îngrijim pielea vara.

Bună dimineața, Sănătate! Cât de ușor putem face insolație și cum să ne ferim de ea

acum 92 zile

Insolația este rezultatul expunerii prelungite sau necontrolate la soare asupra corpului insuficient protejat sau neprotejat, insolația produce o congestie a vaselor creierului, ce poate determina edem cerebral sau hemoragii cerebrale.

Arată spectaculos şi se învârte după soare! Imagini cu vila unde doar o singură zi de cazare costă zeci de mii de euro

acum 94 zile

Arată spectaculos şi se învârte după soare! Doar o singură zi de cazare costă zeci de mii de euro. În ce vilă de lux se răsfaţă milionarii în vacanţă vedem chiar acum.

Neatza cu Răzvan și Dani. Prognoza meteo a zilei 18 iulie 2019. Vremea se încălzește ușor. Maxima zilei va ajunge până la 29 de grade Celsius

acum 96 zile

Suntem la un pas weekend și de vreme perfectă pentru această perioadă din an. Temperaturile se mențin destul de bune, iar maxima zilei va ajunge până la 29 de grade Celsius.

Bună dimineața, Sănătate! Ochelarii de soare, o necesitate pentru copii

acum 99 zile

Ochelarii de soare sunt extrem de importanți pentru copii. Zona ochilor este foarte sensibilă. Cei mici îi pot purta începând cu vârsta de doi ani.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Cum se ferește Dorel de soare pe șantier

acum 104 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", cum au reușit mai mulți muncitori pe șantier să lucreze pe caniculă.

Star Matinal. Ce boli pot anunța petele de pe piele: Expunerea la soare trebuie să fie una treptată

acum 105 zile

Hiperpigmentarea apare atunci când este produsă prea multă melanină în anume porțiuni ale pielii. Are ca rezultat pete întunecate de piele care sunt de culoare maro deschis până la negru și pot varia în funcție de dimensiune și formă.

Semnificația solstițiului de vară în credința populară. Etnologul Doina Ișfănoni, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani!

acum 123 zile

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din Parcul Pantelion din București, alături de etnologul Doina Ișfănoni, ne explică semnificația solstițiului de vară în credința populară.

Neatza cu Răzvan și Dani. Prognoza meteo a zilei 17 iunie 2019. În partea de nord s-au întors ploile, nu și în sudul țării

acum 127 zile

În partea de nord-vest sunt anunțate precipitații, însă temperaturilor vor ajunge până la 29 de grade Celsius. Iată cum va fi vremea și în restul teritoriului.

Neatza cu Răzvan și Dani. Prognoza meteo zilei 7 iunie 2019. Vreme instabilă în majoritatea zonelor țării

acum 137 zile

Vremea este și astăzi instabilă. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe arii restrânse se vor acumula cantități de apă mai însemnate și va cădea grindină.

Neatza cu Răzvan și Dani. Vreme instabilă și temperaturi mai scăzute. Maxima zilei va ajunge până la 26°C

acum 152 zile

Spre sfărșitul acestei săptămânii, vremea rămâne în continuare instabilă, iar temperaturile sunt mai scăzute pentru această perioadă. Maxima zilei va ajunge până la 26°C.

Prognoza meteo, 13 mai 2019. Vremea rămâne instabilă. Temperatura maximă va ajunge până la 24°

acum 162 zile

Pentru astăzi meteorologii anunță o vreme instabilă. Ploi locale vom avea în cea de-a doua parte a zile, iar temperatura maximă va ajunge până la 24°.

Prognoza meteo a zilei. Precipitații și vânt în majoritatea zonelor țării

acum 175 zile

Meteorologii anunță precipitații și vânt în toată țara. Vremea va fi caracterizată de instabilitate atmosferică, iar soarele se va lăsa așteptat.

Prognoza meteo a zilei. Vremea continuă să se încălzească

acum 180 zile

Vremea continuă să se încălzească în cea mai mare parte a țării. În zonele de munte vor mai fi puține înnorări, cu averse.

Ileana Badiu, Paște într-o destinație exotică. Ce sumă frumușică a scos din buzunar pentru răsfăt

acum 182 zile

Ileana Badiu a decis să sărbătorească Sfintele Sărbători Pascale într-o destinație exotică. Frumoasa blondă a scos o sumă frumușică din buzunar pentru a-și satisface toate dorințele.

Meteorologii anunță cer variabil și ploi de scurtă durată în toată țara

acum 183 zile

Meteorologii anunță ploi pe o arie largă a teritoriului, dar sunt amestecate cu soare. Cer acoperit în zona sudică și estică.

Vremea împarte România în două! Unde va ploua şi unde va fi soare

acum 186 zile

Ziua de vineri împarte România în două: partea de sud-vest, unde avem mai mult soare şi partea de est, unde ploile rămân prezente şi unde temperatura este mai scăzută!

Vremea ne aduce o zi superbă la început de weekend!

acum 200 zile

Se apropie weekendul şi nici vremea nu se lasă mai prejos! S-a decis să ne facă o zi superbă! Grade generoase, nori foarte puţini şi un vânt domol

Vremea ne aduce la început de săptămâna o zi de vară autentică

acum 204 zile

Începem săptămâna cu o zi de vară autentică! Ziua de luni ne amăgeşte cu temperaturi mari, cu soare generos şi cu un cer senin de vară superbă!

1
2
3
4
5
»