Cautare: 407 rezultate dupa tagul "soare"

Neatza cu Răzvan și Dani. Prognoza meteo a zilei 18 iulie 2019. Vremea se încălzește ușor. Maxima zilei va ajunge până la 29 de grade Celsius

acum 7 ore

Suntem la un pas weekend și de vreme perfectă pentru această perioadă din an. Temperaturile se mențin destul de bune, iar maxima zilei va ajunge până la 29 de grade Celsius.

Bună dimineața, Sănătate! Ochelarii de soare, o necesitate pentru copii

acum 3 zile

Ochelarii de soare sunt extrem de importanți pentru copii. Zona ochilor este foarte sensibilă. Cei mici îi pot purta începând cu vârsta de doi ani.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Cum se ferește Dorel de soare pe șantier

acum 8 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", cum au reușit mai mulți muncitori pe șantier să lucreze pe caniculă.

Star Matinal. Ce boli pot anunța petele de pe piele: Expunerea la soare trebuie să fie una treptată

acum 9 zile

Hiperpigmentarea apare atunci când este produsă prea multă melanină în anume porțiuni ale pielii. Are ca rezultat pete întunecate de piele care sunt de culoare maro deschis până la negru și pot varia în funcție de dimensiune și formă.

Semnificația solstițiului de vară în credința populară. Etnologul Doina Ișfănoni, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani!

acum 27 zile

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din Parcul Pantelion din București, alături de etnologul Doina Ișfănoni, ne explică semnificația solstițiului de vară în credința populară.

Neatza cu Răzvan și Dani. Prognoza meteo a zilei 17 iunie 2019. În partea de nord s-au întors ploile, nu și în sudul țării

acum 31 zile

În partea de nord-vest sunt anunțate precipitații, însă temperaturilor vor ajunge până la 29 de grade Celsius. Iată cum va fi vremea și în restul teritoriului.

Neatza cu Răzvan și Dani. Prognoza meteo zilei 7 iunie 2019. Vreme instabilă în majoritatea zonelor țării

acum 41 zile

Vremea este și astăzi instabilă. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe arii restrânse se vor acumula cantități de apă mai însemnate și va cădea grindină.

Neatza cu Răzvan și Dani. Vreme instabilă și temperaturi mai scăzute. Maxima zilei va ajunge până la 26°C

acum 56 zile

Spre sfărșitul acestei săptămânii, vremea rămâne în continuare instabilă, iar temperaturile sunt mai scăzute pentru această perioadă. Maxima zilei va ajunge până la 26°C.

Prognoza meteo, 13 mai 2019. Vremea rămâne instabilă. Temperatura maximă va ajunge până la 24°

acum 66 zile

Pentru astăzi meteorologii anunță o vreme instabilă. Ploi locale vom avea în cea de-a doua parte a zile, iar temperatura maximă va ajunge până la 24°.

Prognoza meteo a zilei. Precipitații și vânt în majoritatea zonelor țării

acum 79 zile

Meteorologii anunță precipitații și vânt în toată țara. Vremea va fi caracterizată de instabilitate atmosferică, iar soarele se va lăsa așteptat.

Prognoza meteo a zilei. Vremea continuă să se încălzească

acum 84 zile

Vremea continuă să se încălzească în cea mai mare parte a țării. În zonele de munte vor mai fi puține înnorări, cu averse.

Ileana Badiu, Paște într-o destinație exotică. Ce sumă frumușică a scos din buzunar pentru răsfăt

acum 86 zile

Ileana Badiu a decis să sărbătorească Sfintele Sărbători Pascale într-o destinație exotică. Frumoasa blondă a scos o sumă frumușică din buzunar pentru a-și satisface toate dorințele.

Meteorologii anunță cer variabil și ploi de scurtă durată în toată țara

acum 87 zile

Meteorologii anunță ploi pe o arie largă a teritoriului, dar sunt amestecate cu soare. Cer acoperit în zona sudică și estică.

Vremea împarte România în două! Unde va ploua şi unde va fi soare

acum 90 zile

Ziua de vineri împarte România în două: partea de sud-vest, unde avem mai mult soare şi partea de est, unde ploile rămân prezente şi unde temperatura este mai scăzută!

Vremea ne aduce o zi superbă la început de weekend!

acum 104 zile

Se apropie weekendul şi nici vremea nu se lasă mai prejos! S-a decis să ne facă o zi superbă! Grade generoase, nori foarte puţini şi un vânt domol

Vremea ne aduce la început de săptămâna o zi de vară autentică

acum 108 zile

Începem săptămâna cu o zi de vară autentică! Ziua de luni ne amăgeşte cu temperaturi mari, cu soare generos şi cu un cer senin de vară superbă!

Meteorologii anunță vreme frumoasă în țară! Soarele își face apariția în toate zonele României

acum 111 zile

Chiar dacă gradele sunt sub cele normale sfârșitului lunii martie, soarele își va face apariția în toate zonele și va binedispune pe oricine.

Temperaturile sunt în scădere, iar ploaia iși va face apariția! Maxima zilei va ajunge până la 19°C

acum 121 zile

Dacă ieri era foarte frumos afară, astăzi nu mai este chiar așa. Nu, nu vine frigul, dar temperaturile sunt mai mici. În plus, își fac apariția și stropii pe ploaie pe ici pe colo, dar și vântul. Temperaturile maxime se vor situa între 16 şi 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse...

Ce schimbări anunță meteorologii! Temperatura maximă va ajunge până la 18°C

acum 129 zile

Ziua bună se cunoaște de dimineață. A ieșit soarele, dar, să nu ne culcăm pe o ureche, pentru că primăvara încă nu și-a intrat în drepturi așa cum credeam! Ne-a amăgit câteva zile, iar acum se pare că se va instala din nou frigul. O să fie soare afară, dar e cu dinți. Minima...

Vreme foarte frumoasă în toată țara. Maximele se încadrează între 14°C şi 17°C

acum 135 zile

Vremea întoarce gradele pe dos şi se joacă în termometre. Razele soarelui sunt generoase şi ne fac ziua mai frumoasă. E vreme de plimbărică, aşa că nu staţi în casă şi ieşiţi în parc la alergat sau faceţi o plimbare cu bicicleta. Maximele se încadrează între 14 şi 17 grade,...

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv