Cautare: 109 rezultate dupa tagul "solutie"

Le-ai tot amânat până acum! Uite cât de SIMPLU poți curăța tocurile geamurilor cu un INGREDIENT pe care-l ai în bucătărie

acum 1314 zile

Să curățăm geamurile știm cu toții și facem asta frecvent. Însă, locurile mai greu accesibile le tot amânăm.

ĂSTA este testul care a blocat mii de oameni! Crezi că știi soluția? Înseamnă că ești un geniu!

acum 1315 zile

Testul din acest material este unul simplu. Cu toate astea, mulți dintre cei care au încercat să-i ghicească soluția au fost induși în eroare. Tu crezi că știi răspunsul? Înseamnă că ești un geniu!

Smiley news: Vrăjitorul african - soluţia care ne-ar fi putut ajuta să învingem Albania

acum 1318 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News de la Neatza soluţia ideală care ne-ar fi putut ajuta să învingem Albania!

Amestecă trei ingrediente, aplică-le pe zonele afectate și scapă definitiv de varicele dureroase

acum 1322 zile

Nu sunt deloc puţini cei care se confruntă cu picioare umflate şi cu varice dureroase, iar după multe tratamente, operaţia rămâne singura soluţie.

Fără produse toxice și scumpe! Elimină APA DURĂ în mod natural, cu un INGREDIENT pe care-l ai în bucătărie

acum 1324 zile

Din pricina picăturilor de apă care se împrăștie când facem duș, apa dură se formează pe bateriile din baia noastră. Se curăță greu și, mai mult decât atât, cu produse scumpe și toxice…

Doar cei care au un IQ peste medie, reușesc să rezolve testul ĂSTA în mai puțin de 30 de secunde. Tu crezi că poți?

acum 1326 zile

Testul matematic, din acest material, poate fi rezolvat cu ușurință, dacă ești suficient de atent. Însă, dacă vei reuși să-i găsești soluția în mai puțin de 30 secunde, atunci clar IQ-ul tău este peste medie.

Remedii pentru arsurile la stomac. Contează cum stai la masă și cu ce alimente tratezi disconfortul!

acum 1347 zile

Viaţa modernă ne-a condamnat la un stil de viaţă nesănătos care poate cauza diferite probleme de sănătate. Mâncăm când şi ce apucăm, nu ne gândim dacă ceea ce ingerăm ne face bine sau rău şi, în ultima perioadă, tot mai mulţi oameni suferă de esofagită, gastrită, inflamatia intestinului subţire, ulcerele gastrice sau intestinale care, de mute ori, pot provoca o senzaţie de arsură la întâlnirea esofagului cu stomacul.

Are 45 de kg și gust de cartof cu ananas! MIRACULOSUL fruct al “săracilor” ar putea salva omenirea de la FOAMETE!

acum 1348 zile

Se vorbește de ani buni despre foamete. De aceea avem legume și fructe modifcate genetic, iar în unele colțuri ale lumii putem vorbi despre sărăcie și foamete de mult timp.

Acest TEST a devenit viral! Poți să-l rezolvi într-un minut? Înseamnă că ești un geniu

acum 1352 zile

Acest puzzle le-a dat de furcă internauților! Aparent, banal, testul a pus în dificultate numeroase persoane, care au încercat să-i găsească rezolvarea.

Cum să scapi uşor de grăsimea de pe burtă? Două linguri din asta pe zi şi vei scăpa instant!

acum 1352 zile

Vine vara şi toată lumea, indiferent de sex, îşi doreşte să scape rapid de burta acumulată pe timpul iernii. O reţetă simplă te va face să-ţi împlineşti visul

Mănânci puţin dar burta nu dispare? Uite de ce se întâmplă asta şi ce trebuie să faci!

acum 1357 zile

Mulţi oameni ce vor să slăbească refuze să apeleze la vreo dietă şi preferă să reducă consumul de alimente. Deşi mănâncă puţin sau mai deloc, grăsimea se menţine.

Cea mai revoluţionară metodă de a scăpa de mătreaţă definitiv! Este mai simplu decât credeai

acum 1358 zile

Destul de multe persoane se confruntă cu problema mătreţii, iar în anumite cazuri, şampoanele speciale nu mai dau rezultatele aşteptate. Mătreața apare sub forma unor pelicule cutanate, rezultate în urma eliminării straturilor superficiale ale epidermei.

Testul ĂSTA le-a creat probleme INTERNAUȚILOR! Mii de oameni l-au picat. Soluția e SIMPLĂ

acum 1366 zile

Această problemă de matematică este una simplă, dar cu toate astea, foarte puțini au fost cei care au dat răspunsul corect. Te provocăm și pe tine să arunci o privire asupra acestui test și să încerci să-i găsești soluția.

ĂSTA este testul care a pus pe jar internetul! Cât fac 8+11? Nu, rezultatul nu este 19

acum 1367 zile

În general, problemele de matematică dau bătăi de cap multor persoane, puțini fiind cei care reușesc să le găsească rezolvarea. Ăsta este și cazul testului pe care ți-l propunem mai jos.

Până acum, ai curățat zeci de minute la ele. Acest TRUC te va scuti de orice EFORT, iar grătarele de la aragaz vor fi ca noi!

acum 1454 zile

Grăsimea strânsă pe aragaz în urma gătitului ne scoate peri albi. Ne face plăcere să gătim, e minunat când savurăm preparatele noastre, dar când vine vorba de curățenie…

Amestecul MINUNE care îți curăță cuptorul cu microunde în doar 5 MINUTE!

acum 1503 zile

Ideal ar fi să curățăm cuptorul cu microunde după fiecare folosire. Dar să fim serioși, câți dintre noi avem timp să facem asta?

O femeie și-a îndeplinit o dorință BIZARĂ! A turnat o soluție de curățare în ochi pentru a orbi!

acum 1577 zile

O femeie din Carolina de Nord și-a rugat psihologul să îi toarne soluție pentru curățarea scurgerilor în ochi, astfel încât să își îndeplinească visul de a deveni oarbă

Ți s-au umflat degetele și nu mai poți scoate inelele? Un truc SIMPLU este soluția IDEALĂ!

acum 1618 zile

Ai încercat cu săpun și degeaba, iar inelarul simți că îți explodează dacă mai trebuie să suporte verigheta de pe deget. Pentru a putea scoate cercul auriu cu ușurință trebuie să folosești un truc simplu

Uită de grătar! O legumă BANALĂ îți salvează viața în zilele caniculare

acum 1643 zile

În zilele toride de vară, o legumă la îndemâna tuturor poate fi mai eficientă decât un medicament. Cu un conținut bogat în apă - 95% - este folositoare în primul rând în hidratarea organismului, dar conține și cantități importante de fosfor, potasiu, magneziu, calciu, carbon

Ai uitat pălăria acasă? Cel mai simplu truc pentru protecția scalpului vara aceasta

acum 1665 zile

Scalpul e fierbinte și roșu? Ai stat la soare fără pălărie sau ep șezlong fără umbrelă. Acum poți doar să tratezi dar data viitoare, uite ce trebuie să faci pentru a preveni arsurile solare!

1
2
3
4
5
»

Antena 1