Cautare: 27 rezultate dupa tagul "tolgahan sayisman"

Începând din 8 august, serialul turcesc poate fi urmărit în fiecare zi, de la ora 16.00. “Prizoniera Dragostei” revine la Happy Channel

acum 932 zile

Telespectatorii ii vor putea urmari pe Tolgahan Sayişman (35 de ani) si Amine Gülşe (24 de ani), de luni pana duminica, de la ora 16.00.

Cel mai dorit burlac turc este la Happy Channel în "Prizoniera Dragostei"

acum 1318 zile

Tolgahan Sayışman, cel mai râvnit burlac din Istanbul, va putea fi urmărit la Euforia TV. Acesta joacă alături de colega sa, Amine Gülşe, Miss Turcia 2014, în serialul turcesc “Prizoniera dragostei”.

Sezonul al doilea din "Prizoniera Dragostei", din 13 mai, la ora 20

acum 1421 zile

Aşteptarea a luat sfârşi! Unul dintre cele mai iubite seriale turcești,"Prizoniera dragostei" care se difuzează în prezent la Happy Channel, se pregătește să dea startul celui de-al doilea sezon. Fanii producției vor putea urmari din 13 mai de la ora 20:00, noi episode din „Prizoniera Dragostei”, care îi vor ține cu sufletul la gură.

Schimbare radicală pentru noul rol. Tolgahan Sayisman e de nerecunoscut!

acum 1453 zile

Cel mai râvnit burlac milionar din Turcia, Tolgahan Sayisman, a trecut printr-o transformare radicală. De dragul noului său proiect cinematografic, actorul şi-a schimbat look-ul, fiind acum de nerecunoscut.

Tolgahan Sayisman, actorul din "Prizoniera Dragostei", plănuieşte să se întoarcă în România

acum 1457 zile

Protagonistul din “Prizoniera Dragostei” ne-a vizitat în urmă cu doi ani ţara, când a fost invitat la un eveniment sportiv, unde a legat noi prietenii. Pentru că i-a plăcut ce-a văzut, Tolgahan Sayisman plănuieşte să se întoarcă pe plaiurile mioritice.

Ce au în comun cei doi protagoniști ai serialului "Prizoniera dragostei". Ambii sunt foști participanți ai concursurilor de frumusețe

acum 1460 zile

Tolgahan Sayisman și Amine Gulse sunt protagoniștii serialului „Prizoniera Dragostei”, a căror poveste de iubire te va ține cu sufletul la gură, începând cu 7 martie la Happy Channel.

Antena 1 difuzează serialul turcesc “Prizoniera dragostei” cu Tolgahan Sayisman, cel mai râvnit burlac al Turciei si Amine Gülşe, Miss Turcia, în rolurile principale

acum 1676 zile

Din 27 iulie, de luni până miercuri, de la ora 20.30, Antena 1 difuzează serialul turcesc “Prizoniera dragostei”, o producție de succes 2015, cu o distribuție impresionantă: Tolgahan Sayisman, cel mai râvnit burlac al Turciei si Amine Gülşe, Miss Turcia în 2014. Dacă Tolgahan Sayisman joaca în filme si seriale înca din 2006, pentru Amine Gülşe rolul din “Prizoniera dragostei” este rolul său de debut

1
2