Cum să corectezi 3 dintre cele mai comune greșeli de frumusețe!

Publicat pe 06.02.2015 la 14:52 Actualizat pe 06.02.2015 la 15:42

Încercăm să arătăm cât mai bine, motiv pentru care apelăm la tot felul de trucuri, care să ne facă pielea fină, părul strălucitor sau unghiile îngrijite

Pinterest

Încercăm să arătăm cât mai bine, motiv pentru care apelăm la tot felul de trucuri, care să ne facă pielea fină, părul strălucitor sau unghiile îngrijite. Iată însă ce greșeli faci fără să îți dai seama:

  • Aplici balsamul de păr pe toată suprafața capului

Majoritatea folosesc balsamul asemenea șamponului, începând din vârful capului până la cel al firului de păr. Firul de păr proaspăt crescut, apropiat de rădăcină este sănătos, în timp ce acela spre final poate fi degradat. Plus de asta, îl vei face să arate mult mai repede gras.

Truc - Începe din dreptul urechilor, aplicând balsamul până la vârfuri. Vei căpăta volum și nu vei mai fi nevoită să îți speli părul atât de des.

Astfel, acoperirea fondului de ten scade, iar pielea va părea pătată în anumite zone. Nici machiajul nu va mai rezistat timp îndelungat.

Truc - Încearcă să aștepți 60 de secunde înainte de a folosi fondul de ten sau tamponează zona cu un șervețel.

Țesăturile pot fi pătate de parfumuri, care vor căpăta uneori alt miros din pricina materialului hainelor. Parfumurile sunt concepute să fie aplicate pe piele, unde reacționează cu căldura corpului.

Truc - Înainte de a te îmbrăca pulverizează parfumul pe piele în unul sau două puncte esențiale - genunchi, încheietura mâinii, baza gâtului și în spatele urechilor. Nu îți freca încheieturile între ele pentru că astfel vei distruge structura moleculară a parfumului.

În articolul

Cum să corectezi 3 dintre cele mai comune greșeli de frumusețe!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Cuisine • la 13:49
2 rețete simple și delicioase ușor de întins pe pâine
Happy People • la 12:40
Au trecut 22 de ani de la premiera "La Usurpadora". Cum arată acum copiii simpatici care au jucat alături de Gabriela Spanic în telenovelă
Happy People • la 11:40
Marlene Favela, protagonista din telenovela "Gata Salvaje", are o fetiță adorabilă. Micuța are 1 an și este deja vedetă pe Instagram
Cuisine • ieri la 18:54
Tort cu cremă mousse și frișcă de cocos
Happy People • ieri la 14:37
Bia Arantes, actrița din „Orfanii unei Națiuni”, despre perioada din izolare și viața personală
Happy People • ieri la 14:33
Detalii mai puțin cunoscute despre viața lui Edith Gonzalez