9 alimente ce nu se bagă la frigider
Publicat pe 31.03.2014 la 17:33 Actualizat pe 31.03.2014 la 17:35
Lumea baga, mai nou, toate alimentele la frigider. Sunt însă cel puțin 10 ce ar trebui ținute afară.
Cartofii
Trebuie ținuți la răcoare, de preferat în sac de hârtie. Daca îi ții în frigider, își pierd savoarea.
Avocado
Sunt niște fructe care te păcălesc că sunt coapte, când de fapt nu sunt.
Ca să dureze mai mult, ține-le în afara frigiderului până se coc, apoi bagă-le la frigider.
Cafeaua
Unii cred că dacă ți cafeaua la frigider, își păstrează savoarea. De fapt se va condensa.
Mierea
Mierea și frigiderul nu fac casă bună. Odată ținută la rece se va întări.
Bananele
Este înțelept să le ții afară până se coc, apoi să le bagi la rece.
Usturoiul
Pisat e bine să-l ții la rece, dar acoperit căci miroase. Dar întreg se ține la temperature camerei.
Fructele
Caisele, prunele sau nectarinele trebuie să se coacă și să capete savoare.
Roșiile
Surprinzător, roșiile sunt și ele niște fructe ce trebuie ținute la temperature camerei.