Alex Iacob, câștigătorul Top Chef, s-a sacrificat pentru dragostea vieții lui

Publicat pe 22.01.2014 la 14:37 Actualizat pe 22.01.2014 la 14:50

Câștigătorul Top Chef sezonul doi are o personalitate optimistă și veselă, iar pasiunea pentru gătit este vizibilă cu ochiul liber

Facebook

Câștigătorul Top Chef sezonul doi are o personalitate optimistă și veselă, iar pasiunea pentru gătit este vizibilă cu ochiul liber. Într-un interviu acordat exclusiv pentru site-ul Top Chef, Alex ne-a mărturisit câteva secrete legate de viața sa personală.

1. Care este mâncarea din copilărie de care îți amintești cu plăcere? De multe ori mâncarea poate fi asociată cu amintiri. Când eram copil abia așteptam să ajung la bunica să beau lapte proaspăt abia muls. De asemenea, eram cel mai fericit în cadrul meselor cu verișorii, când bunica ne aducea laptele fiert cu mămăligă.

2. Ce preparat te "dă pe spate"? Rămân impresionat mereu de un preparat bine făcut, de la ingrediente, preparare, până la plating.

3. Ce nu ai mânca niciodată? Pentru mine este foarte important să îmi placă vizual ceea ce mănânc, așa că aspectul contează cel mai mult.

4. Care este felul de mâncare pe care l-ai preparat de cele mai multe ori? În 11 ani de meserie am făcut o mulțime de clătite.

5. Ce rețetă simplă și delicioasă ne recomanzi? Simplă, delicioasă și sănătoasă: salata cu legume de sezon.

Vezi aici care sunt pasiunile lui Alex și cine i-a furat inima?

Foto: Facebook

În articolul Alex Iacob, câștigătorul Top Chef, s-a sacrificat pentru dragostea vieții lui:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 15 mai 2025. Peștii își vor face noi prieteni. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 15 mai 2025. Peștii își vor face noi prieteni. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Facturile s-ar putea tripla în mai puţin de 2 luni. Companiile cu cel mai mic preţ de pe piaţă
observatornews.ro
Facturile s-ar putea tripla în mai puţin de 2 luni. Companiile cu cel mai mic preţ de pe piaţă
Interviu cu Cristina Ciobănașu și Bianca Purcărea. De ce echipă se tem cel mai mult. "Ne tremură port-jartierele de frică"
a1.ro
Interviu cu Cristina Ciobănașu și Bianca Purcărea. De ce echipă se tem cel mai mult. "Ne tremură port-jartierele de frică"
Guguluf cu căpșuni în aluat și glazură cu sirop de căpșuni
HelloTaste.ro
Guguluf cu căpșuni în aluat și glazură cu sirop de căpșuni
Covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2025. Cum s-au îmbrăcat vedetele la deschiderea marelui eveniment
Catine
Covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2025. Cum s-au îmbrăcat vedetele la deschiderea marelui eveniment
Jocuri PlayStation Plus din mai 2025. Ce titluri vor fi disponibile
useit.ro
Jocuri PlayStation Plus din mai 2025. Ce titluri vor fi disponibile
Întrebat despre o nouă investiţie, milionarul român care construieşte un castel a dat un răspuns tranşant!
as.ro
Întrebat despre o nouă investiţie, milionarul român care construieşte un castel a dat un răspuns tranşant!
Care sunt măsurile de siguranță pe plajă
MediCOOL
Care sunt măsurile de siguranță pe plajă
Şoc meteo în România! Cea mai rece dimineață de mai din ultimii 50 de ani! Termometrele au arătat până la -8 grade
Spynews
Şoc meteo în România! Cea mai rece dimineață de mai din ultimii 50 de ani! Termometrele au arătat până la -8 grade
Mituri și adevăruri despre alergiile de primăvară la copii
DeParinti
Mituri și adevăruri despre alergiile de primăvară la copii
Exerciții pentru a-ți întări mușchii brațelor. Cum le poți pune în aplicare
MediCOOL
Exerciții pentru a-ți întări mușchii brațelor. Cum le poți pune în aplicare
Desert la pahar cu căpșuni, cremă caramel cu banane și biscuiți
HelloTaste
Desert la pahar cu căpșuni, cremă caramel cu banane și biscuiți
close
x