Alex Iacob, câștigătorul Top Chef, s-a sacrificat pentru dragostea vieții lui
Publicat pe 22.01.2014 la 14:37 Actualizat pe 22.01.2014 la 14:50
Câștigătorul Top Chef sezonul doi are o personalitate optimistă și veselă, iar pasiunea pentru gătit este vizibilă cu ochiul liber
1. Care este mâncarea din copilărie de care îți amintești cu plăcere? De multe ori mâncarea poate fi asociată cu amintiri. Când eram copil abia așteptam să ajung la bunica să beau lapte proaspăt abia muls. De asemenea, eram cel mai fericit în cadrul meselor cu verișorii, când bunica ne aducea laptele fiert cu mămăligă.
2. Ce preparat te "dă pe spate"? Rămân impresionat mereu de un preparat bine făcut, de la ingrediente, preparare, până la plating.
3. Ce nu ai mânca niciodată? Pentru mine este foarte important să îmi placă vizual ceea ce mănânc, așa că aspectul contează cel mai mult.
4. Care este felul de mâncare pe care l-ai preparat de cele mai multe ori? În 11 ani de meserie am făcut o mulțime de clătite.
5. Ce rețetă simplă și delicioasă ne recomanzi? Simplă, delicioasă și sănătoasă: salata cu legume de sezon.
Vezi aici care sunt pasiunile lui Alex și cine i-a furat inima?
Foto: Facebook