Brioșe coapte din cartofi și ceapă roșie

Publicat pe 03.09.2020 la 08:21 Actualizat pe 03.09.2020 la 08:33

E drept că brioșele dulci sunt un deliciu, dar aceste brioșe servite ca aperitiv sunt exact ce ai nevoie pentru o seara cu prietenii.

Brioșe coapte din cartofi și ceapă roșie

Brioșe coapte din cartofi și ceapă roșie

veglifestyle.ro

E drept că brioșele dulci sunt un deliciu, dar aceste brioșe servite ca aperitiv sunt exact ce ai nevoie pentru o seara cu prietenii. Iată o rețetă pe care o vei mai pregăti cu cei dragi.

Brioșe coapte din cartofi și ceapă roșie

Ingrediente

-450g cartofi

-1 ceapă roșie mare

-1/2 legătură de pătrunjel tocat mărunt

-2 lg de ulei

-1 lg amidon de porumb

-sare și piper, după gust

-1/2 lgt oregano

-1/2 lgt cimbru

-1 cățel de usturoi

Mod de preparare

Se preîncălzește cuptorul la 190 grade C. Cartofii se dau pe răzătoarea mare, iar ceapa trebuie toccata mărunt. Se adaugă toate ingredientele într-un bol și se amestecă. Pentru ca aromele să se întrepătrundă, compoziția trebuie lăsată 5-10 minute.

Unge o tavă de brioșe cu puțin ulei și toarnă câte 2 linguri din compoziție în fiecare formă. Brioșele se coc pentru 15-20 minute, când ele capătă o culoare aurie. Se pot servi cu un sos de ketchup după ce s-au răcit.

Sursă: veglifestyle.ro

Citește și: Cele mai bune ciuperci Pleurotus- Rețetă simplă la cuptor Supă cremă de cartof dulce, păstârnac și smântână

În articolul

Brioșe coapte din cartofi și ceapă roșie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp