Cheesecake cu gem de căpșuni și blat de biscuiți

Publicat pe 07.08.2020 la 08:27 Actualizat pe 07.08.2020 la 08:42

Când weekendul se apropie, cu siguranță vrei să te răsfeți cu ceva dulce. Un cheesecake delicios și răcoritor îți va face zilele de vară mai frumoase.

Cheesecake cu gem de căpșuni și blat de biscuiți

Cheesecake cu gem de căpșuni și blat de biscuiți

veglifestyle.ro

Când weekendul se apropie, cu siguranță vrei să te răsfeți cu ceva dulce. Un cheesecake delicios și răcoritor îți va face zilele de vară mai frumoase.

Cheesecake cu gem de căpșuni și blat de biscuiți

Ingrediente

Pentru blat

-75g biscuiți populari

-25g curmale date prin blender

Pentru cremă

-100g caju crud hidradat 2-3 ore

-1 lgt suc de lămâie

-40g lapte de soia (sau orice alt tip de lapte doriți)

-25g sirop de agave

-1 lgt suc de portocale

-gem de căpșuni

Mod de preparare

Se pun la înmuiat nucile de caju și apoi se fărâmă biscuiții. Adaugă pasta de curmale și amestecă totul până obții un blat sfărâmicios.

Într-un blender, mixează toate ingredientele pentru cremă mai puțin gemul de căpșuni. Mixează pentru aproximativ 5 minute, până ce obții o compoziție cremoasă. Blatul format din biscuiți și curmale se așează într-o tavă și se uniformizează. Peste acesta se toarnă crema și gemul de căpșuni și se bagă la frigider pentru 60 minute. Prăjitura se servește rece.

Sursă: veglifestyle.ro

Citește și: Tort cu cremă de caju, cocos și portocale 2 reţete de dulciuri care ţin cu dieta ta

În articolul

Cheesecake cu gem de căpșuni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp