Cous Cous cu legume coapte – Deliciul de luni

Publicat pe 17.08.2020 la 08:47 Actualizat pe 17.08.2020 la 08:56

Pentru a începe în forță săptămâna, ai nevoie de o alimentație ușoară, sănătoasă, care îți va aduce multe beneficii.

Cous Cous cu legume coapte – Deliciul de luni

Cous Cous cu legume coapte – Deliciul de luni

veglifestyle.ro

Pentru a începe în forță săptămâna, ai nevoie de o alimentație ușoară, sănătoasă, care îți va aduce multe beneficii. Alege legumele tale preferate și transformă-le într-un prânz sănătos. Iată o rețetă pe care vei vrea să o pregătești de mai multe ori.

Cous Cous cu legume coapte

Ingrediente

Mod de preparare

Se preîncălzește cuptorul la 200 grade C și se toacă legumele cubulețe. Se adaugă într-o tavă încăpătoare, alături de ulei și oțet balsamic. Legumele se coc pentru 40 minute. Separat, într-un castron se adaugă cous cous cu 200 ml de apă fierbinte în se pune 1 linguriță de mix de legume uscate. Se lasă timp de 5 minute până când apa e absorbită. E bine de știut că o porție are 250 calorii, cee ace înseamnă că rețeta e prietenoasă cu dieta ta.

Sursă: veglifestyle.ro

Citește și: Salată de fasole roșie cu sos tahini Supă de legume și fasole afumată

În articolul

Cous Cous cu legume coapte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp