Cous Cous cu legume coapte – Deliciul de luni
Publicat pe 17.08.2020 la 08:47 Actualizat pe 17.08.2020 la 08:56
Pentru a începe în forță săptămâna, ai nevoie de o alimentație ușoară, sănătoasă, care îți va aduce multe beneficii.
Pentru a începe în forță săptămâna, ai nevoie de o alimentație ușoară, sănătoasă, care îți va aduce multe beneficii. Alege legumele tale preferate și transformă-le într-un prânz sănătos. Iată o rețetă pe care vei vrea să o pregătești de mai multe ori.
Cous Cous cu legume coapte
Ingrediente
-
100 g cous cous
-
1/2 ardei kapia
-
1/2 vânătă mică
-
1/2 dovlecel
-
1 ceapă roșie
-
2 lg oțet balsamic
-
1 lgt ulei
-
sare ( după gust)
-
1 lgt mix de legume uscate
Mod de preparare
Se preîncălzește cuptorul la 200 grade C și se toacă legumele cubulețe. Se adaugă într-o tavă încăpătoare, alături de ulei și oțet balsamic. Legumele se coc pentru 40 minute. Separat, într-un castron se adaugă cous cous cu 200 ml de apă fierbinte în se pune 1 linguriță de mix de legume uscate. Se lasă timp de 5 minute până când apa e absorbită. E bine de știut că o porție are 250 calorii, cee ace înseamnă că rețeta e prietenoasă cu dieta ta.
Sursă: veglifestyle.ro
Citește și: Salată de fasole roșie cu sos tahini Supă de legume și fasole afumată