Cous Cous cu legume coapte – Deliciul de luni

Publicat pe 17.08.2020 la 08:47 Actualizat pe 17.08.2020 la 08:56

Pentru a începe în forță săptămâna, ai nevoie de o alimentație ușoară, sănătoasă, care îți va aduce multe beneficii.

Cous Cous cu legume coapte – Deliciul de luni

Cous Cous cu legume coapte – Deliciul de luni

veglifestyle.ro

Pentru a începe în forță săptămâna, ai nevoie de o alimentație ușoară, sănătoasă, care îți va aduce multe beneficii. Alege legumele tale preferate și transformă-le într-un prânz sănătos. Iată o rețetă pe care vei vrea să o pregătești de mai multe ori.

Cous Cous cu legume coapte

Ingrediente

Mod de preparare

Se preîncălzește cuptorul la 200 grade C și se toacă legumele cubulețe. Se adaugă într-o tavă încăpătoare, alături de ulei și oțet balsamic. Legumele se coc pentru 40 minute. Separat, într-un castron se adaugă cous cous cu 200 ml de apă fierbinte în se pune 1 linguriță de mix de legume uscate. Se lasă timp de 5 minute până când apa e absorbită. E bine de știut că o porție are 250 calorii, cee ace înseamnă că rețeta e prietenoasă cu dieta ta.

Sursă: veglifestyle.ro

Citește și: Salată de fasole roșie cu sos tahini Supă de legume și fasole afumată

În articolul Cous Cous cu legume coapte:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Moş Crăciun a venit mai repede pentru deputaţi. Parlamentarii şi-au dat singuri mai mulţi bani pentru 2026
observatornews.ro
Moş Crăciun a venit mai repede pentru deputaţi. Parlamentarii şi-au dat singuri mai mulţi bani pentru 2026
Luca Zvaleni a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 16! Marele campion pleacă acasă cu premiul de 30.000 de Euro și stagiul la Retroscena: „Am fost cel mai fericit de pe pământ!”
a1.ro
Luca Zvaleni a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 16! Marele campion pleacă acasă cu premiul de 30.000 de Euro și stagiul la Retroscena: „Am fost cel mai fericit de pe pământ!”
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară
HelloTaste.ro
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară
Modalități simple de a evita balonarea după mesele de sărbători. Ce arată specialiștii
Catine
Modalități simple de a evita balonarea după mesele de sărbători. Ce arată specialiștii
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
useit.ro
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
Cel mai tare cadou de Crăciun pe care şi l-a făcut Ion Ţiriac
as.ro
Cel mai tare cadou de Crăciun pe care şi l-a făcut Ion Ţiriac
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
MediCOOL
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Spynews
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Care este cea mai bună diferență de vârstă dintre copii
DeParinti
Care este cea mai bună diferență de vârstă dintre copii
Tot ce trebuie să știi despre sindromul de apnee în somn: ce este, cum se manifestă și cum se tratează
MediCOOL
Tot ce trebuie să știi despre sindromul de apnee în somn: ce este, cum se manifestă și cum se tratează
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente
HelloTaste
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente
close
x