Friptură de porc la cuptor
Publicat pe 09.01.2014 la 17:44 Actualizat pe 09.01.2014 la 17:56
Ingrediente:
1500 g de carne de porc
5 linguri de ulei de măsline
4 linguri de sos de soia
4 linguri de boabe întregi de muştar «Dijon»
5 căţei de usturoi, 10 g de sare, piper după gust.
Pentru servire la masă:
10 frunze de salată
5 ardei dulci
5 roşii proaspete
5 castraveţinproaspeţi.
Mod de preparare:
1. Crestaţi carnea de porc cu un cuţit ascuţit. Frecaţi carnea cu sare şi piper.
2. Amestecaţi uleiul de măsline cu sosul de soia, muştarul şi usturoiul zdrobit.
3. Lăsaţi carnea la marinat peste noapte.
Preparare
4. Puneţi carnea în vasul de gătit.
5. Preparaţi cu capacul deschis în modul «PRĂJIRE» la aparatul Multicooker, timpul de preparare – 30 minute.
6. După semnalul sonor întoarceţi carnea.
7. Preparaţi cu capacul închis în modul «PRĂJIRE» la aparatul Multicooker, timpul - 1 oră, presiunea – 3.
8. Feliați carnea și puneţi-le pe un platou acoperit cu frunze de salată, adaugați legume
proaspete tăiate şi serviţi la masă.
PRĂJIRE
30 min + 1 oră