Gulaș cu trei feluri de carne

Publicat pe 14.11.2013 la 15:23

Gulas

Ingrediente:

  • 400 g carne de vițel
  • 400 g carne de porc
  • 400 g carne de pui
  • 4 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 țelină cu tot cu frunze
  • 1 kg cartofi
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • suc de roșii

Mod de preparare:
Morcovii, ceapa, țelina se curăță și se taie cubulețe. Se călesc în ulei.
Se adaugă mai întâi carnea de vițel tăiată cubulețe mici și sarea. După o jumătate de oră se poate adăuga carnea de porc, iar mai târziu se poate pune carnea de pui. Se lasă să se pătrundă bine.
Se adaugă cartofii curățați și tăiați cubulețe. Când sunt aproape fierți se pune sucul de roșii, foile de dafin și piperul.
Se mai lasă să fiarbă cam 10 minute.

În articolul

Gulaș cu trei feluri de carne

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2025. Racii au o stare foarte bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unei şoferiţe după ce a fost trasă pe dreapta, azi noapte, de poliţişti: "E prima oară, de aceea am avut aşa emoţii"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care au nevoie de o schimbare în viața lor. Nativii care sunt sfătuiți să facă asta în perioada următoare
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Ion Ţiriac, anunţul momentului despre lovitura de proporţii dată de David Popovici! Ce s-a întâmplat după controversa uriaşă în care a fost implicat
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Importanța timpului personal pentru părinți: cum să te relaxezi mai des
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x