Gulaș cu trei feluri de carne
Publicat pe 14.11.2013 la 15:23
Ingrediente:
- 400 g carne de vițel
- 400 g carne de porc
- 400 g carne de pui
- 4 cepe
- 3 morcovi
- 1 țelină cu tot cu frunze
- 1 kg cartofi
- 200 ml ulei
- sare
- piper
- foi de dafin
- suc de roșii
Mod de preparare:
Morcovii, ceapa, țelina se curăță și se taie cubulețe. Se călesc în ulei.
Se adaugă mai întâi carnea de vițel tăiată cubulețe mici și sarea. După o jumătate de oră se poate adăuga carnea de porc, iar mai târziu se poate pune carnea de pui. Se lasă să se pătrundă bine.
Se adaugă cartofii curățați și tăiați cubulețe. Când sunt aproape fierți se pune sucul de roșii, foile de dafin și piperul.
Se mai lasă să fiarbă cam 10 minute.