Hummus cu morcov copt și roșii uscate – Aperitivul ideal
Publicat pe 03.07.2020 la 08:24 Actualizat pe 05.08.2020 la 14:29
Când se apropie weekend-ul și stabilești o întâlnire cu prietenii, știi că trebuie să pregătești ceva bun pentru cei mai pofticioși. Niște aperitive care se pregătesc rapid sunt ideale pentru o seară cu cei dragi la tine acasă, unde vă adunați la un pahar de vorbă. Iată o rețetă delicioasă de hummus.
Hummus cu morcov copt și roșii uscate
Ingrediente
-200 g năut fiert ( 1 conservă )
-2 morcovi
-3 roșii uscate
-2 lg de sos tahini
-2 lg ulei de măsline
-sare ( dup[ gust )
-puțin năut copt pentru decor, rodie și morcov copt
Mod de preparare
Se preîncălzește cuptorul la 180 grade C și se coc morcovii pentru 20-30 minute. Într-un blender se adaugă năutul fiert, morcovul copt, roșiile uscate, uleiul și condimentele. Toate ingredientele trebuie blenduite până se obține un amestec omogen. Acum poți decora cu rodie și bucățelele din morcovul copt rămas. Hummusul se servește cu pâine prăjită sau orice alt tip de pâine alegi.
Sursă: veglifestyle.ro
CITEȘTE ȘI
Tocăniță cu vinete – Un prânz rapid
Budincă de griș, cu piersici și biscuiți – Desert simplu și delicios