Killer pasta
Publicat pe 09.10.2013 la 17:44 Actualizat pe 09.10.2013 la 17:47
Ingrediente:
- 1 pachet fetucinni - 500 g
- 300 g bacon
- 2 cepe verzi
- 2 catei de usturoi
- oregano
- busuioc
- sare
- piper
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingura vin alb, sec
- 1 ou
- 150 g branza telemea uscata
Mod de preparare:
Pastele se fierb conform indicatiilor de pe pachet.
Ceapa si ustoiul se curata si se taie.
Uleiul se incinge, se pune vinul, se adauga ceapa si usturoiul. Cand se inmoaie se adauga baconul taiat cubulete si frecat cu busuioc.
In pastele fierbinti se pune oul batut amestecat cu busuiocul. Se pun pe foc adaugandu-se inca o lingura de ulei de masline.
Dupa cateva minute se adauga continutul tigaii si se mai tine pe foc doua minute.
Cand se opreste focul, se adauga deasupra branza rasa.