Legume coapte cu tofu crocant

Publicat pe 10.08.2020 la 08:54 Actualizat pe 10.08.2020 la 09:03

Dacă vrei o rețetă rapidă și sănătoasă pentru prânz, niște legume la cuptor cu tofu sunt exact ce ai nevoie.

Legume coapte cu tofu crocant

Legume coapte cu tofu crocant

veglifestyle.ro

Dacă vrei o rețetă rapidă și sănătoasă pentru prânz, niște legume la cuptor cu tofu sunt exact ce ai nevoie. Trebuie să știi că Omega 3 din tofu previne apariția cheagurilor de sânge și scade nivelul trigliceridelor, echilibrând coloresterolul. Profită de toate aceste avantaje și gătește tofu în cât mai multe feluri.

Legume coapte cu tofu crocant

Ingrediente

-ardei gras

-broccoli

-cartof dulce

-cartof normal

-ceapă roșie

-ulei

-sos de soia

-usturoi

Mod de preparare

Măsura legumelor depinde de cantitatea pe care dorești să o servești. Se taie bucăți legumele și tofu, se ung cu ulei și sos de soia și se așează în tavă, asezonând cu sare și piper. Se dă tava la cuptor pentru 30-40 minute la 180 grade Celsius. După ce legumele s-au copt, se servesc calde.

Sursă: veglifestyle.ro

Citește și: Ardei umpluți cu cous cous și legume - Rețetă de sezon Salată cu bulgur și cartof dulce copt - Ceva ușor, de vară

În articolul

Legume coapte cu tofu crocant

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp