Muschi de porc glazurat cu miere
Publicat pe 12.12.2012 la 15:34
Ingrediente:
- 2 linguri de miere lichida
- 4 catei de usturoi, zbrobiti
- 2 linguri sos de soia
- 1 lingura ginger ras
- 1 lingura ulei vegetal
- 1 lingura otet de orez
- ¼ lingurita sare
- ¼ lingurita piper
- ¼ lingurita sos de ardei iute
- 3 bucati muschi de porc
Mod de preparare:
- Intr-un bol, combina mierea, usturoiul, sosul de soia, ginger-ul, uleiul, otetul, piperul si sosul de ardei iute.
- Pune amestecul de miere peste carnea de porc, acopera si baga la frigiedr pentru 24 de ore.
- Daca nu ai timp sa marinezi 24 de ore, da carnea de porc cu jumatate din amestecul cu miere, pune carnea pe un gratar la foc mediu, acopera cu capacul timp de 10 minute, apoi intoarce carnea si da-o cu cealalta jumatate de amestec. Mai tine pe grill 8 minute.
- Transfera carnea pe un tocator, acoper-o cu folie de aluminiu si las-o sa stea 5 minute.