Nu-ți mai bate capul! Acesta este SOSUL pe care-l poți prepara la orice tip de mâncare și vei primi doar cuvinte de laudă!
Publicat pe 14.10.2015 la 21:11 Actualizat pe 14.10.2015 la 21:18
Între sosurile făcute în casă şi cele cumpărate din comerţ este o diferenţă de la cer la pământ! Trecând peste faptul că multe dintre ele nici măcar nu se apropie de gustul pe care ar trebui să-l aibă, mai sunt şi pline de E-uri şi conservanţi
Între sosurile făcute în casă şi cele cumpărate din comerţ este o diferenţă de la cer la pământ! Trecând peste faptul că multe dintre ele nici măcar nu se apropie de gustul pe care ar trebui să-l aibă, mai sunt şi pline de E-uri şi conservanţi.
Totuşi, cum ştim care este gustul original al sosului, mai ales dacă nu e românesc şi nici n-am avut ocazia să-l gustăm la mama lui acasă? Nimic mai simplu. Trebuie să apelăm la ajutorul unui bucătar profesionist. Aşa vom afla că, în cazul sosului peste, de exemplu, ingredientele se adaugă într-o ordine precisă, astfel încât gustul fiecăruia dintre ele să fie intensificat.
Are cele mai simple ingrediente. Şase la număr. Atenţie însă. Există o ordine în care se amestecă.