Ouă poşate - reţetă a la Jamie Oliver
Publicat pe 24.06.2014 la 19:08 Actualizat pe 06.01.2017 la 17:09
Cei care sunt de părere că pregătirea ouălor este un lucru cât se poate de simplu, se înşală. Nu este deloc aşa.
Cei care sunt de părere că pregătirea ouălor este un lucru cât se poate de simplu, se înşală.
Nu este deloc aşa.
Ouăle sunt nişe alimete foarte greu de preparat perfect.
Sunt o mulţime de lucruri care pot merge prost şi reţeta poate ieşi pe dos.
Jamie Oliver de învaţă cum să facem cele mai bune ouă poşate.
Fierbe apa, apoi îndepărteaz-o de pe foc. Nu trebuie să fie nici o bulă, absolut niciuna.
Sparge oul şi pune-l într-un castron. Apoi pune oul în apă.
Lasă-l trei minute, apoi scoate-l cu ajutorul unei linguri.
Truc
Înainte de a pune oul în apă poţi amesteca apa şi pune oul în mijloc.
Oul îl poţiscoate pe asparagus.
În caston poţi pune folie, ulei, condimente, pui oul, înozi şi pui folia în apă.
Când e gata, scoţi şi tai folia.