Porc marinat

Publicat pe 30.12.2013 la 23:24 Actualizat pe 31.12.2013 la 15:01

Ingrediente:
1 kg carne de porc
½ pachet de unt
4 cepe
2 morcovi
1 pahar oțet
sare
piper
cuișoare
nucșoară cimbru
dafin
2 linguri făină
1 cățel de usturoi
1 legătură pătrunjel
1 pahar de vin alb
1 pahar zeamă de carne

Mod de preparare:
Într-o cratiță se pune unt, se încinge și se pun la călit ceapa și morcovii, apoi pătrunjel, cimbru, dafin și un cățel de usturoi.
Se pune 1 pahar de oțet, 3 pahare și jumătate de apă și se dau în clocot. Se adaugă toate celelalte condimente.
Se fierb timp de o oră, apoi se lasă să se răcească și se pune carnea la macerat 24 de ore.
Se face un rântaș din unt, 2 linguri de făină, ½ pahar de vin alb,1 pahar zeamă de carne și un pahar și jumătate din marinată.
Se pune carnea și se ține la foc mic o oră.

În articolul

Porc marinat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x