Pui cu ardei rosu
Publicat pe 05.11.2012 la 12:13 Actualizat pe 05.11.2012 la 12:16
Ingrediente:
454 g piept de pui dezosat
284 ml supa de pui condensata
60 ml ardei rosu taiat marunt
60 ml suc de mere
30 ml ketchup
4 catei de usturoi maruntiti
¼ lingurita piper negru
2 linguite frunze de busuioc tocate
60 g branza Mozzarella rasa
2 cani orez brun, gatit fara sare
Mod de preparare:
1. Rumeneste puiul intr-o tigaie, la foc mediu.
2. Adauga supa, ardeiul, sucul de mere, ketchup-ul, usturoiul si piperul. Lasa sa fiarba. Da focul mic. Acopera cu un capac si lasa pe foc 20 de minute.
3. Adauga busuiocul si amesteca bine. Serveste cu orez si presara deasupra Mozzarella rasa.