Retete de Craciun: Frappe de fructe exotice
Publicat pe 17.12.2012 la 18:24 Actualizat pe 17.12.2012 la 18:28
Ingrediente:
Sirop:
1 lemongrass
1 masura zahar
1 masura apa
Frappe
2 masuri ananas taiat cubulete
2 masuri mango cubulete
1 masura papaya taiata cubulete
1 masura banana taiata cubulete
2 bucati fructul-pasiunii
2 masuri cuburi de gheata
2 ½ masuri frisca
Mod de preparare:
- Fructe pentru decorare: fructul-dragonului, kiwi, fructul-stea.
- Pentru sirop taie lemongrass-ul si incalzeste-l cu apa si zaharul pana ce acesta din urma se dizolva. Lasa-l sa se raceasca, strecoara-l si baga-l la frigider.
- Pune intr-un blender, pe modul Pulse, jumatate din fructe cu jumatate din siropul de zahar, 1 masura de cuburi de gheata si 1 masura si ¼ masura frisca. Pune intr-un recipient rece si repeta operatiunea cu ingredientele ramase. Serveste imediat.
Pentru masurile folosite, CLICK AICI!