Duelul Bucatarilor: cotlet de porc cu sos de mustar si gris "surpriza"

Publicat pe 17.08.2010 la 15:52 Actualizat pe 26.08.2010 la 00:50

Echipa galbena: cotlet de porc cu sos de mustar si gris "surpriza"

Preparare: Echipa galbena a pregatit la Duelul Bucatarilor, in 25 de minute, o reteta cu carne de porc. Carnea se cresteaza, se condimenteaza si se frige in ulei de masline. Intre timp se face o pasta cu gris si un sos din zmeura, coniac, zahar vanilat si struguri. Separat se calesc si rosiile taiate in jumatate, cu putin otet balsamic si vin alb.

Pofta buna!

În articolul

Duelul Bucatarilor: cotlet de porc cu sos de mustar si gris "surpriza"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 octombrie 2024. Taurii eu nevoie de sfaturi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Metoda prin care putem verifica dacă un produs de Black Friday chiar a fost redus
a1.ro
Cine sunt nașii lui Iancu Sterp și ai Denisei. Ileana și Claudiu Voicu, apariție spectaculoasă la nunta finilor
HelloTaste.ro
Tocăniță de pui cu smântână. Ingredientele care o fac delicioasă
Catine
Horoscopul lunii noiembrie 2024. Este o perioadă plină de energie profundă pentru nativi
useit.ro
Numerele pe care le folosesc hackerii. Nu răspunde la apelurile care au aceste prefixe, sfătuiesc experții
as.ro
Ce face acum fiica Ronei Hartner, la un an de la moartea mamei sale! Dezvăluirea sorei regretatei artiste: „Îi respect dorinţa”
MediCOOL
Exerciții fizice pentru menopauză. Ce recomandă antrenorii de fitness
Spynews
Primele imagini cu Iustina și Cornel de la Insula Iubirii, alături de fetița lor! Fostul concurent a devenit tată pentru a cincea oară | FOTO
DeParinti
Transpirația la copii: de ce apare și ce poți face
MediCOOL
Vaccinarea anti-HPV: cine poate face vaccinul care previne cancerul de col uterin
HelloTaste
Rețetă delicioasă de orez cu lapte și unt. Sfaturi utile pentru un gust deosebit
x