Spaghete integrale cu sos alb, capere, ciuperci și broccoli
Publicat pe 09.10.2020 la 15:20 Actualizat pe 09.10.2020 la 15:29
Pentru că este vineri și după o săptămână încărcată de stres probabil nivelul tău de chef pentru o ieșire în oraș este undeva pe zero, cei de la Veg Lifestyle ți-au pregătit un deliciu ca la restaurant. Relaxează-te în propria bucătărie, în pijamalele care te fac să te simți cel mai bine, alături de un pahar de vin roșu!
Ingrediente
-150g spaghete integrale (puteți folosi de care aveți sau vă plac)
-200ml smântână de ovăz
-1 ardei kapia
-6 ciuperci champignon
2 lg de capere
-½ legătură usturoi verde
-5 florete de broccoli
-1 lgt de ulei măsline
-sare, piper, oregano, busuioc uscat (după gust)
-decor : ½ legătură patrunjel, măsline kalamata și pâine crocantă
Mod de preparare
Fierbeți pastele conform instrucțiunilor după ambalaj.
Între timp, tocați mărunt ardeiul kapia, ciupercile și floretele de broccoli și căliți-le aproximativ 10 minute până ce iese apa din ciuperci.
După ce s-au fiert pastele adăugați-le în tigaie cu legumele, împreună cu smântâna de ovăz, caperele și condimentele.
Poftă bună și o vineri liniștită!
Citește și: Kale pesto pizza Tartă delicioasă cu fructe caramelizate