Supă cremă de linte roșie cu cartofi și smântână
Publicat pe 12.10.2020 la 15:38 Actualizat pe 12.10.2020 la 15:40
Sezonul rece își face ușor-ușor prezența, motiv pentru care o supă caldă e mai mult decât bine venită. Această rețetă, marca Veg Lifestyle, este ușor de preparat cu ajutorul unui blender și prezintă o explozie de culori și arome pentru toate gusturile.
Ingrediente
-200 g linte roșie fiartă (de preferat într-un mix de legume uscate, pentru gust)
-2 cartofi albi fierți
-50ml smântână de ovăz (sau orice altă smântână vegetală)
-1 lgt de curry
-sare, piper după gust
-1 lg de ulei de măsline
-o parte din apa rămasă de la lintea fiartă
Mod de preparare
Toate ingredientele fierte se adaugă în blender, împreună cu apa fiartă rămasă de la linte. După ce s-au omogenizat toate elementele se toarnă totul într-un bol și se adaugă smântâna pe deasupra.
Poftă bună!
Citește și: Spaghete integrale cu sos alb, capere, ciuperci și broccoli Kale pesto pizza