Tăiței japonezi cu sos chilli dulce, tofu și legume
Publicat pe 31.08.2020 la 08:32 Actualizat pe 08.10.2020 la 12:55
În majoritatea cazurilor, iubitorii de tăiței aleg să-i cumpere direct de la un restaurant cu specific, crezând că prepararea lor necesită foarte mult timp.
În majoritatea cazurilor, iubitorii de tăiței aleg să-i cumpere direct de la un restaurant cu specific, crezând că prepararea lor necesită foarte mult timp. Acest lucru este complet fals, motiv pentru care astăzi învățăm să ne pregătim una dintre pofte chiar la noi acasă. Încearcă o altfel de rețetă astăzi, o rețetă direct de pe meleagurile asiatice.
Ingrediente pentru 2 porții:
-160g tăiței
-1 ceapă
-1 ardei kapia
-50g tofu tăiat cubulețe
-2 căței de usturoi
-2 lg sos de soia cu conținut redus de sare
-1 lg sos teriaki
-1/2 lgt pudră de ginger
-200 g ciuperci tăiate feliuțe
Mod de preparare:
1.Fierbeți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
2. Într-o tigaie încinsă cu puțin ulei, căliți ceapa, ciupercile și ardeiul. Când legumele sunt bine rumenite, adăugați sosurile și cățeii de usturoi plus pudra de ginger.
3. Amestecați apoi tăițeii cu legume și serviți-i cu semințe de susan, ceapă verde și pușin chilli.
Poftă bună!
Sursă: Veg Lifestyle
Citește și: Supă cremă de cartof dulce, păstârnac și smântână Chiftele cu linte roșie, legume și cartofi la cuptor