Tofu copt cu păstăi și sos chilli

Publicat pe 26.08.2020 la 08:11 Actualizat pe 26.08.2020 la 08:20

Tofu aduce foarte multe beneficii pentru organism, fiind bogat în proteine de origine vegetală. Tocmai de aceea, poate înlocui carnea.

Tofu copt cu păstăi și sos chilli

Tofu copt cu păstăi și sos chilli

veglifestyle.ro

Tofu aduce foarte multe beneficii pentru organism, fiind bogat în proteine de origine vegetală. Tocmai de aceea, poate înlocui carnea. Acest produs este perfect pentru persoanele vegetariene sau pentru perioadele de post.

Brânza tofu conține iod, mangan, calciu, acizi grași Omega 3, magneziu, fosfor, antioxidanți și fier. Iată cum să prepari tofu pentru a-l transforma într-un deliciu.

Tofu copt cu păstăi și sos chilli

Ingrediente

-200g tofu

-400g păstăi

-1 lg sos de soia

Mod de preparare

Păstăile se fierb în apă cu sare, iar între timp tofu se taie cubulețe, se amestecă cu sosul de soia și se coace pentru 20 minute la 180 grade Celsius. Preparatul se servește cald, cu sos de chilli.

Sursă: veglifestyle.ro

Citește și: Sandwich cu dovlecel pane, tofu și kale Energia de dimineață: Batoane pentru mic dejun cu nuci braziliene și afine uscate

În articolul

Tofu copt cu păstăi și sos chilli

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp