Acesta este rolul pe care Cristina Ciobănaşu și l-a dorit enorm, dar credea că nu îl va obține

Publicat pe 12.02.2018 la 11:24 Actualizat pe 21.03.2018 la 17:18

Intr-un interviu pentru ”Povești COOL”, Cristina Ciopănașu a mărturisit că s-a temut că nu va trece de castingul pentru rolul Anei din ”Fructul Oprit”.

La emisiunea ”Povești COOL”, difuzată la Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 15.30, Cristina Ciobănașu a povestit despre rolul ei din serialul ”Fructul Oprit”, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena1.

Criss a mărturisit, în interviul din cadrul emisiunii ”Povești COOL”, că s-a temut că nu va obține rolul Anei Caragea din serialul de la Antena 1:

Mă bucur foarte mult că am fost acceptată să joc în acest proiect. Am dat un casting extrem de greu, pentru că am avut o competiție zdravănă și mi-a fost frică, sincer, că nu o să iau acest rol. Cel mai mult și cel mai mult la poriectul acesta îmi place că oamenii fac totul cu drag și parcă stresul nu e așa de mare când faci lucrurile cu drag. Ana Caragea este o fetiță de 17 ani, care, în serial, o să facă și 18 ani. A trecut prin trauma de a o vedea pe mama ei murind și a rămas cu o sensibilitate în ceea ce privește iubirea de tată”.

Deși, la televizor, totul pare simplu, iar Cristinei îi iese de minune rolul inocentei Ana, actrița povestește că, de fapt, nu este chiar atât de ușor să intre în pielea personajului ei. Iar dintre secvențele de până acum, cea mai grea i s-a părut cea în care a făcut un atac de panică și a leșinat.

Mi-e greu să joc personajul ăsta, pentru că e foarte diferit de ceea ce am făcut până acum. Ana e matură și nu e matură, în același timp. E matură pentu că a trăit trauma pierderii mamei, iar o astfel de traumă te maturizează. Dar, nu este matură pentru că nu ia ca atare niște situații banale sau normale. De asta zic că e puțin imatură. O scevență care mi-a fost extrem de greu de jucat e cea în care Ana se întoarce acasă de la moșia mătușii ei și îi surprinde pe tatăl ei și pe Sonia sărutându-se. E prima oară când îl vedea pe tatăl ei sărutându-se cu o femeie, după moartea mamei ei. Ana are un șoc când vede asta, o cuprinde panica”.

Cum îi este Cristinei cu programul filmărilor, care e atmosfera pe platoul de filmare, ce spune ea despre celelalte personaje aflați din clipul de mai jos.

În articolul

Acesta este rolul pe care Cristina Ciobănaşu și l-a dorit enorm, dar credea că nu îl va obține

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 aprilie 2024. Capricornii sunt hotărâți să facă o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea se schimbă radical. Furtuna Renata va lovi România cu ploi şi vijelii puternice, după valul nefiresc de căldură
a1.ro
Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Gabriel Mîțoc a uimit cu experiența sa. Ce a descoperit la asociatul său, când a privit camerele
HelloTaste.ro
Tort Bienenstich. Rețeta de tort Înțepătura albinei
Catine
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
useit.ro
Cât de vechi sunt piramidele din Egipt, de fapt. Puțini știu când a fost construită prima piramidă
as.ro
Ea este văduva lui Costel Corduneanu! Cu 20 de ani mai tânără, Graţiela Corduneanu are trei copii cu fostul luptător
MediCOOL
Ce rol are zeaxantina în organism. Cum o poți include în dietă
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Somnul bebelușului în timpul erupției dentare: cum îl ajuți să gestioneze durerile gingivale
MediCOOL
Pastila de a doua zi: cum se administrează și ce riscuri are
HelloTaste
Cele mai cunoscute tipuri de pâine din lume. Cum poți face alegerea potrivită pentru tine
x