Actorii și regizorul „The Nun” fac dezvăluri despre locurile din România, unde s-a filmat această peliculă horror

Publicat pe 25.09.2018 la 09:03 Actualizat pe 25.09.2018 la 12:29

La emisiunea „CulTOUR” (difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30), Irina Margareta Nistor a vorbit despre această peliculă cu producatorul Cristi Bostănescu. Cum a fost la filmări, aflați și de la regizorul și actorii care au jucat în această peliculă.

The Nun/Călugăriţa: Misterul de la mănăstire“, este thriller-ul horror așteptat cu sufletul la gură de cinefili. Regizat de Corin Hardy, filmul a fost filmat în întregime în România. La emisiunea „CulTOUR” (difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30), Irina Margareta Nistor a vorbit despre această peliculă cu producatorul Cristi Bostănescu. Cum a fost la filmări, aflați și de la regizorul și actorii care au jucat în această peliculă.

În țara asta frumoasă (n.r. România), care are istorie și pasiune și un aer gotic, am găsit exact ce aveam nevoie pentru filmul ăsta. Jumătate din munca grea e ca și făcută când filmezi în castelele astea vechi, care sunt aici de ani și ani”, a declarat actrița Taissa Farmiga.

Ea a fost completată de colegul ei de filmare, Demián Bichir:

”Pe lângă faptul că avem locații reale, fiecare detaliu este luat în considerare și au reușit atât de bine să reprodiucă anii '50”.

Ce spune regizorul Corrin Hardy despre România?

Aici am avut prima mea întâlnire cu supranaturalul. Filmam secvența cu holul plin de cruci într-un loc numit Palatul Mogoșoaia. Când am fost acolo prima oară cu echipa tehnică, toată lumea s-a simțit inconfortabil, avea aerul unei catacombe umede în care te puteai rătăci”.

Despre film

După ce o tânără călugăriță își ia viața în condiții misterioase la o mănăstire izolată din România, înalții prelați de la Vatican hotărăsc să cerceteze incidentul. Astfel, în ciuda trecutului său destul de obscur, părintele Burke este trimis la mănăstirea Cârța împreună cu o tânără novice, chiar înainte ca aceasta să își depună jurământul final. Reușind să descopere taina blestemată pe care o ascune mănăstirea, cei doi ajung să își riște nu doar viața, dar și credința și chiar propriul suflet în confruntarea cu prezența malefică ce bântuie mănăstirea, transformând-o într-un andevărat câmp de luptă al celor vii cu cei damnați.

Un film cu: Taissa Farmiga, Charlotte Hope, Demián Bichir.

În articolul

Actorii și regizorul „The Nun” fac dezvăluri despre locurile din România, unde s-a filmat această peliculă horror

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x