Amintiri din copilărie cu Doinița Oancea: ”Am gustat aracet. Nu are un gust bun”

Publicat pe 18.11.2019 la 16:43 Actualizat pe 18.11.2019 la 16:52

Actrița Doinița Oancea a participat la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Actrița Doinița Oancea a participat la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

- Am sau n-am rămas blocată în lift?

- Am.

- Am sau n-am mințit crunt într-un interviu?

- N-am.

- Am sau n-am rămas blocată pe dinafară?

- Am. A fost foarte distractiv. Se întâmpla la Paris sau la Cannes, nu mai știu. Am rămas în afara camerei și am stat foarte mult pe hol. Am și niște poze cu mine. M-am dus jos, la recepție, și mi-am luat cafea și îmi așteptam colega de cameră.

- Am sau n-am fugit de acasă?

- Am. Dar aveam 20 de ani.

- Am sau n-am gustat din mâncarea pisicii sau a câinelui?

- Am, am! Am gustat și aracet. În copilărie. Îmi plăcea și cum mirosea. Uite, îmi plouă și acum în gură. Nu are un gust bun.

Interviul continuă în clipul alăturat.

În articolul Amintiri din copilărie cu Doinița Oancea: ”Am gustat aracet. Nu are un gust bun”:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Moş Crăciun a venit mai repede pentru deputaţi. Parlamentarii şi-au dat singuri mai mulţi bani pentru 2026
observatornews.ro
Moş Crăciun a venit mai repede pentru deputaţi. Parlamentarii şi-au dat singuri mai mulţi bani pentru 2026
Luca Zvaleni a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 16! Marele campion pleacă acasă cu premiul de 30.000 de Euro și stagiul la Retroscena: „Am fost cel mai fericit de pe pământ!”
a1.ro
Luca Zvaleni a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 16! Marele campion pleacă acasă cu premiul de 30.000 de Euro și stagiul la Retroscena: „Am fost cel mai fericit de pe pământ!”
Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț
HelloTaste.ro
Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț
Cum să depozitezi șoriciul de porc pentru a rămâne proaspăt și gustos. Trucul folosit de gospodine
Catine
Cum să depozitezi șoriciul de porc pentru a rămâne proaspăt și gustos. Trucul folosit de gospodine
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
useit.ro
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
Cel mai tare cadou de Crăciun pe care şi l-a făcut Ion Ţiriac
as.ro
Cel mai tare cadou de Crăciun pe care şi l-a făcut Ion Ţiriac
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
MediCOOL
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Spynews
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Care este cea mai bună diferență de vârstă dintre copii
DeParinti
Care este cea mai bună diferență de vârstă dintre copii
Tot ce trebuie să știi despre sindromul de apnee în somn: ce este, cum se manifestă și cum se tratează
MediCOOL
Tot ce trebuie să știi despre sindromul de apnee în somn: ce este, cum se manifestă și cum se tratează
Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare
HelloTaste
Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare
close
x