Andreea Ibacka la CulTOUR – Despre perioada de izolare și timpul petrecut cu fetița lor

Publicat pe 10.08.2020 la 10:27 Actualizat pe 10.08.2020 la 10:34

Actrița Andreea Ibacka vorbește despre perioada pandemiei ca fiind o perioada dificilă. În perioada de izolare, ea nu a mai mers la filmări și s-a dedicat întru totul fetiței ei.

Andreea Ibacka la CulTOUR – Despre perioada de izolare și timpul petrecut cu fetița lor

Andreea Ibacka la CulTOUR – Despre perioada de izolare și timpul petrecut cu fetița lor

Actrița Andreea Ibacka vorbește despre perioada pandemiei ca fiind o perioada dificilă. În perioada de izolare, ea nu a mai mers la filmări și s-a dedicat întru totul fetiței ei. Andreea s-a ocupat intensiv de curățenie, în special pentru că fetița lor este foarte mică, având 1 an și jumătate.

Nu a apucat să se plictisească deloc în pandemie, având un copil foarte energic. În cele câteva luni de stat acasă, Andreea a petrecut timpul cu soțul și fetița ei, departe de părinți, cărora le-a simțit lipsa, mai ales pentru ajutorul acordat cu fetița.

Nu a fost o perioadă comodă, dar depinde cu ce compari.

Andreea vede și partea plină a paharului și spune că se bucură că a apucat să petreacă mai mult timp cu copilul ei, care se află la vârsta la care are cea mai mare nevoie de atenție și grijă. Cea mica a învățat primele ei cuvinte.

Ea își amintește de primele momente petrecute cu fetița ei imediat după ce a născut și vorbește despre emoțiile simțite atunci. Nu este ușor să fi mămică, dar o mamă e mereu capabilă să facă sacrificii de dragul copilului, povestește Andreea.

Perioada de pandemie în cuplu a fost una bună, iar Andreea și Cabral s-au înțeles și sprijinit. Chiar dacă amândoi erau privați de somn, au reușit să rezolve toate tensiunile care apăreau din mici probleme.

Andreea își face griji pentru perioada de după pandemie și se gândește la planurile de viitor. În ceea ce privește vacanța, Andreea s-a declerat norocoasă că au o rulotă cu care ar putea călătorii în țară.

Întrebată fiind despre copilărie, Andreea spune că și-a dorit să fie educatoare și apoi cântăreață. Cele mai mari emoții le-a simțit atunci când a născut-o pe fetița ei, iar în ziua nunții, altă zi importantă pentru ea, a avut un alt soi de emoții.

Urmărește interviurile cu vedetele tare preferate la CulTOUR, de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Channel!

Citește și: Mirela Vida la CulTOUR – Despre cum să petreci timpul frumos cu cei dragi Oana Roman la CulTOUR – Despre timpul cu familia petrecut în pandemie

În articolul

Andreea Ibacka la CulTOUR – Despre perioada de izolare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp