Oana Roman la CulTOUR – Despre timpul cu familia petrecut în pandemie

Publicat pe 06.08.2020 la 11:46 Actualizat pe 06.08.2020 la 11:54

Oana Roman a avut mai multă grijă de ea în izolare și se bucură că a reușit să slabească și să se odihnească mai mult.

Oana Roman la CulTOUR – Despre timpul cu familia petrecut în pandemie

Oana Roman la CulTOUR – Despre timpul cu familia petrecut în pandemie

Oana Roman a avut mai multă grijă de ea în izolare și se bucură că a reușit să slabească și să se odihnească mai mult. La sfârșitul anului trecut ea și familia ei s-au mutat în casă nouă. Prin urmare, au petrecut perioada de auto-izolarea în noua locuință, fiind norocoși să aibă o curte foarte mare și o grădină frumoasă.

Oana s-a bucurat de vremea frumoasă în curte, alături de Iza, fetița ei, și de cățelușii lor. Ea s-a ocupat foarte mult de Izabela, ajutând-o să nu se plictisească și organizând cât mai multe jocuri și activități pentru ea.

În perioada de izolare, Oana a reușit să se odihnească mai mult decât a reușit în ultimii ani. Ieșind din ritmul alert în care a trăit atâția ani, Oana a reușit să se odihnească și mental.

Chiar dacă veniturile au fost mai mici în perioada aceasta, Oana spune că nu se plânge și că s-a bucurat de perioada de liniște din pandemie. Ea a păstrat legătura cu prietenii apropiați, cu rudele și cu nașii lor, dar nu a petrecut prea mult timp la telefon sau pe Skype.

Când s-au impus restricțiile, Oana nu a mai părăsit locuința pentru două luni, decât pentru cumpărături. În perioada pandemiei, Oanei I-a fost dor să socializeze, să vadă oamenii, fiind o persoană foarte sociabilă. Ea a mărturisit că îi este dor și de televiziune.

Cea mai importantă lecție pe care ne-a dat-o acest virus:

Nimic din tot ce planificăm și vrem noi să facem pe pământ nu e sigur, spune Oana Roman.

După perioada de izolare, Oanei i-a lipsit să meargă la salonul de înfrumusețare, dar și să facă procedurile de modelare corporală.

Cel mai important lucru este să avem o trăire pozitivă pentru a putea trece cât mai bine peste greutăți.

Urmărește interviurile cu vedetele tare preferate la CulTOUR, de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Channel!

Citește și: Marian Râlea la CulTOUR – Povestea magicianului din izolare Octavian Strunilă la CulTOUR – Despre perioada de auto-izolarea

În articolul

Oana Roman la CulTOUR

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp