Camelia Cavadia, autoarea romanului “Vina”, invitat special la Happy Day!

Publicat pe 05.04.2016 la 11:19 Actualizat pe 05.04.2016 la 11:31

Autoarea romanului “Vina”, Camelia Cavadia, este, marți, invitatul special al echipei Happy Day, în ediția care va fi difuzată de la ora 23.50, la Happy Channel.

Autoarea romanului “Vina”, Camelia Cavadia, este, marți, invitatul special al echipei Happy Day, în ediția care va fi difuzată de la ora 23.50, la Happy Channel.

Cu mari emoții, datorate și dublului său rol (atât cel de autoare de carte, cât și cel de PR Manager al Antenei 1), Camelia povestește: “Când ai lângă tine o echipă de tineri entuziaști și joviali, nu-ți rămâne decât să-ți faci și tu curaj și să treci peste emoțiile care simți că te copleșesc. Fiind la prima mea apariție TV m-am bucurat foarte mult să-i am lângă mine pe Criss, Vlad și Rafa cu care am stat la povești despre primul meu roman, „Vina”, despre cel de-al doilea, care e în curs de apariție, dar și despre lectură și beneficiile ei.

Mă bucur foarte mult de existența emisiunii „Happy Day”, o emisiune de cultură foarte actuală, pliată pe gusturile tinerilor, în pas cu interesele lor, realizată tot de tineri. Este încă o dovadă a faptului că tinerii citesc și sunt interesați de fenomentul cultural. Se vorbește mai mult despre cei care nu iau BAC-ul și nu știu să scrie corect, însă tinerii noștri sunt și cei care ne reprezintă cu succes la olimpiade internaționale, cei pe care-i vedem citind în metrou sau la cluburile de carte. Mă bucur foarte mult să fiu alături de ei”.

Pe de cealaltă parte, Criss, Vlad și Rafa au recunoscut, la rândul lor, emoțiile pe care le-au avut pe parcursul interviului: “Ne-a făcut mare, mare plăcere să vorbim cu doamna Camelia Cavadia. A avut emoții când ne-am întâlnit, dar și noi am avut, cu toate că ne cunoaștem de ceva vreme. Însă în ipostaza în care noi s-o intervievăm, nu am mai fost. Până la urmă, din vorba în vorba, ne-am relaxat cu toții și ne-a ieșit un interviu senzațional de frumos despre cartea "Vina" !

Noi abia așteptăm să citim cartea, pentru că ne-a făcut curioși, și o așteptăm neapărat și cu mare drag să ne povestească despre a doua carte a sa, care se pregătește să intre în tipar. Mai multe nu avem voie să spunem, dar promitem să revenim cu detalii!”, spune Criss Ciobănașu.

În articolul

Camelia Cavadia, autoarea romanului “Vina”, invitat special la Happy Day!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x