Ce se întâmplă în bucătăria unui restaurant? Don Apetit & Co îți arată cum se prepară ravioli
Publicat pe 21.05.2018 la 09:04 Actualizat pe 24.08.2018 la 16:12
Care este concluzia, o aflați la ”Don Apetit&Co”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel.
Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă în bucătăria unui restaurant după ce ai comandat mâncarea? La ”Don Apetit &Co”, Vlad Gherman a comandat o porție de ravioli și nu a așteptat cuminte, la masă, să îi vină mâncarea. Ci a mers în bucătărie să vadă cum se prepară acestea. Care este concluzia, o aflați la ”Don Apetit&Co”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel.
Ingrdiente:
Ciuperci
Făină
Smântână
Parmezan
Cât de simplu se prepară, află din clipul de mai jos.