Criss şi Vlad, primul interviu după despărţire. Actorii răspund sincer întrebărilor primite în social media în emisiunea CulTour

Publicat pe 08.02.2021 la 11:31 Actualizat pe 08.02.2021 la 12:18

Luni, de la 17:30, în emisiunea CulTour de la Happy Channel, Criss si Vlad vor acorda primul interviu după despărţire, răspunzând sincer întrebărilor primite în social media în această perioadă.

Actorii Criss și Vlad, selfie împreună la munte

Criss și Vlad răspund au răspuns la întrebările fanilor, legate de despărțire

Zilele trecute, vestea că după nouă ani de relaţie, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman au decis să meargă pe drumuri diferite a luat prin surprindere pe toată lumea. Decizia a fost una foarte greu de luat, dar după ce au cântărit bine lucrurile, cei doi şi-au anunţat prietenii pe reţelele de socializare, acolo unde, de altfel, i-au ţinut la curent cu toate noutăţile din vieţile lor. Astăzi, de la 17.30, în emisiunea CulTour de la Happy Channel cei doi vor acorda primul interviu după despărţire, răspunzând sincer întrebărilor primite în social media în această perioadă.

„Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Criss și cu mine ne-am despărțit”, a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră, iar Criss a completat: „Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni”.

Chiar dacă le-a fost foarte greu, cei doi actori au preferat să rămână transparenţi, aşa cum au fost dintotdeauna şi să fie ei cei care dau vestea:

„O să ne avem spatele unul celuilalt. Este greu, într-adevăr. De trei săptămâni plângem într-una, am perpelit decizia aceasta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că este cel mai corect lucru pe care îl putem face pentru noi ca indivizi!”.

Şi pentru că imediat după anunţ au primit sute de mesaje cu întrebări pe reţelele de socializare, cei doi au hotărât să acorde primul interviu în emisiunea pe care chiar ei o prezintă la Happy Channel, CulTour.

Astfel, astăzi de la ora 17.30, Criss şi Vlad vor răspunde sincer întrebărilor primite din partea publicului. Cei doi actori vor putea fi urmăriţi în continuare atât pe Happy Channel, în fiecare zi, de la 17:30, în cadrul emisiunii CulTour, cât şi în cel mai nou serial produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela, în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1.

Citește și: CulTour 2021: Anca Androne dezvăluie cum este ea în rolul de mamă. Ce sfat important îi dă fetiței sale, Lara CulTour 2021: Nuami Dinescu revine cu și mai multe povești ale parcursului său incredibil în actorie

În articolul

Criss şi Vlad, primul interviu după despărţire

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x