CulTour 2021: Alice Ene, cel mai tânăr pilot profesionist de drift din Europa. Care este povestea ei 

Publicat pe 07.05.2021 la 17:22 Actualizat pe 07.05.2021 la 17:50

Alice Ene are 14 ani și o pasiune pentru motoare puternice și derapaje controlate. Tânăra este cel mai tânăr pilot profesionist de drift din Europa. 

Alice Ene, în echipament de pilot de curse, cu șapcă roși pe cap, acordă un interviu reporterului Happy Channel.

Alice Ene este cea care deschide seria interviurilor speciale.

Happy Channel

În fiecare zi de vineri, la CulTour te poți bucura de o poveste impresionantă. Emisiunea, difuzată de luni până vineri, de la ora 17:30, numai la Happy Channel, a dat startul unei campanii speciale, dedicate femeilor care au reușit să spargă stereotipurile de gen și să își construiască o carieră în domenii în care bărbații sunt majoritari.

Poveștile lor vă vor inspira și vă vor convinge că nu există obstacol de nedepășit atunci când lupți pentru visul tău.

Alice Ene, cel mai tânăr pilot profesionist de drift din Europa

Alice Ene este cea care deschide seria interviurilor speciale. Tânăra este cel mai tânăr pilot profesionist de drift din Europa și-a luat licența de pilot la 13 ani și impresionează prin determinarea ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânără este antrenată de tatăl său, cel care a și încurajat-o și a contribuit la dezvoltarea ei.

Află din materialul video de mai jos care sunt planurile competiționale ale lui Alice Ene și cum se raportează mama adolescentei la pasiunea sa pentru mașini:

Cine este Alice Ene

Alice Ene are 14 ani și a moștenit pasiunea pentru motorsport de la tatăl său, Sorin Ene. Cu ajutorul lui a reușit să se dezvolte și să iubească mașinile și tot ce ține de acest domeniu.

Atât pentru Alice, cât și pentru părinții săi, drift-ul reprezintă mai mult decât un mod de viață. Aceștia și-au crescut fiica în spiritul competiției sportive.

Adolescenta a învățat să conducă de la vârsta de 8 ani și a descoperit tainele driftului alături de tatăl său la vârsta de 11 ani. Dupa 2 ani de antrenamente intense pe circuitele Motorpark Romania, Transilvania Motor Ring, Prejmer Circuit, Alice a obținut licența de pilot profesionist de drift, devenind cel mai tânăr pilot de drift din Europa de gen feminin.

În sezonul 2021, va lua startul în Campionatul Național de Drift la clasa semi-pro, clasă dedicată debutanților, la volanul unui BMW E46 cu un motor 2.8 turbo, care dezvoltă 430 cai putere.

În articolul

CulTour 2021: Alice Ene, cel mai tânăr pilot profesionist de drift din Europa. Care este povestea ei 

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x