CulTour 2021: Carmen Ionescu, personajul Martha, din serialul "Adela", povestește cele mai frumoase clipe din perioada sărbătorilor pascale

Publicat pe 27.04.2021 la 14:52 Actualizat pe 27.04.2021 la 18:28

Carmen Ionescu este invitata de astăzi de la CulTour a lui Vlad Gherman și a Cristinei Ciobănașu. Colega lor, actrița din serialul Adela, povestește cele mai frumoase momente petrecute în perioada Paștelui.

Carmen Ionescu

Adela

Sărbătoarea Învierii Domnului în copilăria celebrei actrițe căpăta forma bucuriei sincere, izvorâte din suflet și era dublată de multe întâlnirii cu oamenii dragi inimii ei: "Întâlniri cu prietenii, petreceri, familie, masă, bucurie", spune Carmen Ionescu.

Întrebată de către Cristina Ciobănașu ce înseamnă sărbătoarea Paștelui, aceasta a răspuns: "Pentru mine înseamnă, în primul rând, lumină, speranță, liniște sufletească, curățenie, încredere în viață. Înseamnă tot ce poate fi bine!", spune Caremn Ionescu.

Aceasta mai aduce în discuție și amintirile valoroase când, împreună cu familia, mergea la slujba de Înviere, în taina nopții. Vorește calm și pune acccentul pe momentele de liniște din perioada Paștelui, când simțea cum izvorăște bunătatea din tot ce o înconjoară.

Carmen Ionescu a revenit în televiziune după o pauză de aproape un deceniu

Actriţa o joacă pe Martha, mama lui Paul Andronic, unul dintre personajele-cheie ale poveştii din serialul "Adela". Caracter puternic, Marthei îi pasă mai mult de reputaţia familiei Andronic, decât de fericirea fiului său şi va lua decizii care ulterior vor schimba destine.

După o pauză a aproape un deceniu, Carmen Ionescu a revenit pe micile ecrane: „Sunt extrem de bucuroasă că am revenit la filmări, după o pauză de aproape 10 ani. Mare bucurie şi un mare cadou pentru mine a fost acest rol şi sunt implicată cu tot sufletul. Îmi place mult toată echipa, sunt oameni minunaţi, profesionişti, iar asta contează enorm.

Îmi place şi povestea serialului, iar despre rolul meu, ce să spun, îl iubesc mult. Martha e o femeie puternică, cum îmi place mie, un caracter ferm, are şi ironie, are şi umor, dar mai mult nu aş vrea să divulg de acum despre personaj. Rămâne să îl descoperiţi dumneavoastră!”, a declarat actriţa, care a mai completat: „M-am bucurat ca un copil că mi s-a oferit ocazia să revin pe platoul de filmare!”."

Producția "Adela" este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

În articolul

CulTour 2021: Carmen Ionescu, personajul Martha, din serialul "Adela", povestește cele mai frumoase clipe din perioada sărbătorilor pascale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x