CulTour 2021: Criss și Vlad aduc cele mai frumoase producții pentru un weekend de poveste

Publicat pe 10.12.2021 la 11:34 Actualizat pe 10.12.2021 la 17:46

Dacă e vineri, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman aduc în fața televizoarelor cele mai frumoase producții pentru un weekend de poveste. De la filme care intră în premieră în cinematografe, până la animații și piese de teatru, recomandările celor doi sunt potrivite pentru toată familia.

Criss poartă o bluză neagră și are părul desprins și ondulat, iar Vlad Gherman poartă o bluză albă cu mâneci lungi

Criss și Vlad aduc cele mai frumoase producții pentru un weekend de poveste

Facebook/Adela

“Pregătiți pentru weekend? Și noi!”, începe Vlad emisiunea CulTour de astăzi.

Criss și Vlad aduc în premieră producții inedite care pot fi vizionate în acest weekend. Filme de acțiune, animații, dar și piese de teatru sunt aduse la CulTour.

“O să încep eu cu un film care a intrat de astăzi în cinematografe.”, spune Criss.

Criss și Vlad aduc cele mai frumoase producții pentru un weekend de poveste

“West Side Story” ( 2021), este un musical romantic produs de Steven Spielberg, după scenariul lui Tony Kushner. Este a doua adaptare a musicalului cu același nume apărut în 1957, scris de Arthur Laurents. Producția îi aduce pe ecrane pe Ansel Elgort și Rachel Zegler (în filmul ei de debut), Ariana DeBose, David Alvarez, Mike Faist, dar și Rita Moreno. Moreno a apărut și în adaptarea din 1961, dar a fost și producător executiv alături de Kushner.

Filmările au avut loc în New York și New Jersey și a avut premiera la Lincoln Center's Rose Theater în New York City pe 29 noiembrie 2021. Deși a fost un film așteptat, întârzierea s-a petrecut din cauza pandemiei de COVID-19.

“West Side Story” a primit cele mai bune “critici”, asta datorită genului lui Spielberg, dar și scriiturii lui Kushner. Toți cei care au făcut parte din această producție au fost îndelung lăudați.

Tony și Maria fac parte din bande diferite care sunt rivale. Cu toate acestea, se îndrăgostesc într-o perioadă sumbră a anului 1950, în New York.

“Sings 2” este un musical animat, perfect de văzut la cinema alături de familie. Copii, părinți, bunici, pot vedea din acest weekend în cinematografele din toată lumea această producție.

Primul film “Sings” a apărut în 2016 și a fost scris de Garth Jennings, în rolurile principale fiind Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Nick Kroll, Taron Egerton, Tori Kelly, Nick Offerman și Jennings.

Cea de-a doua parte a producției aduce voci noi ale unor actori de renume precum Bobby Cannavale, Halsey, Pharrell Williams, Letitia Wright, Eric André, Chelsea Peretti, și Bono. Filmul spune povestea lui Buster Moon și a trupei sale care sunt gata să cânte în Redshore City. Personajele încearcă să aducă pe scenă o legendă a rock-ului.

“Cât de tare!!”, spune Criss.

“Un spectacol independent, găzduit de TNB. Steaua fără nume, de Vlad Zamfirescu.”, spune Vlad Gherman.

Valentin Teodosiu – “De ce credeți că publicul a cerut spectacolul? O trupă de inimoși în frunte cu Vlad Zamfirecu au pus în lumină spectacolul. E foarte greu să stea telespectatorul acasă, să stea pe platforme și să nu fie în sală. Pentru actori este foarte greu să stea în sală și să vadă 30% din capacitate.

Oamenii vor ceva nou, ceva care a avut succes întotdeauna. Să vadă o poveste de iubire, să vadă perioada interbelică. Suntem bucuroși că am putut să facem acest spectacol care sunt convins că va avea succes.”

“Steaua fără nume”, scrisă de Mihai Sebastian, a fost văzută de public prima oară în anul 1944. Diana Roman, Vlad Zamfirescu, Adrian Titieni, Andi Vasluianu, Valentin Teodosiu, Luminița Erga, pot fi văzuți în acest spectacol.

În articolul

CulTour 2021: Criss și Vlad aduc cele mai frumoase producții pentru un weekend de poveste

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x