CulTour 2021: Criss și Vlad aduc recomandări de film pentru un weekend relaxant

Publicat pe 19.11.2021 la 15:27 Actualizat pe 19.11.2021 la 17:56

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă în fiecare vineri mai multe recomandări de filme și piese de teatru pentru un weekend relaxant. Haideți să vedem ce au pregătit cei doi prezentatori carismatici.

Cristina Ciobănașu este îmbrăcată într-un tricou negru și blugi, iar Vlad Gherman într-un tricou albastru deschis și pantaloni scurți

Criss și Vlad aduc recomandări de film pentru un weekend relaxant

Instagram/Cristina Ciobanasu

“După cum v-am obișnuit deja, daca este vineri, ne facem împreună programul pentru weekend.”, începe Cristina Ciobănașu emisiunea CulTour de astăzi.

“Tot după cum v-am obișnuit, începem recomandarea cu un film românesc. Dirijorul tăcerilor spune o poveste inspirată din fapte reale.”, continuă Vlad Gherman prezentarea.

Criss și Vlad vin la CulTour doar cu recomandări de filme românești, dar și piese de teatru ale unor mari artiști.

Criss și Vlad aduc recomandări de filme pentru un weekend relaxant

“Dirijorul tăcerilor” spune povestea a trei familii, trei generații care trăiesc într-o casă ridicată în 1925, dar care rezistă istoriei tumultoase.

Vlad Zamfirescu este unul dintre actorii producției care vin la CulTour să povestească despre ideea filmului și despre magia care a rezultat în urma muncii.

“Mie îmi place să lucrez cu oameni care emană bună dispoziție. Filmul ridică niște întrebări pe care eu personal mi le-am pus în viață, despre ființa umană, despre cine împinge și cine trage sforile în ceea ce ne privește, interesantă tema, propunerea.”, spune Vlad Zamfirescu.

“De ce să vină lumea la teatru?”, întreabă Alexandra Gherman.

“Cred că e important să avem interacțiune umană, avem nevoie de asta, și noi ca actori și voi, dumneavoastră, ca spectatori. Avem nevoie unii de alții.”, continuă Vlad Zamfirescu.

Dragoș Stemate, Adrian Titieni, Ioana Marcoiu, Dana Vulc, Ovidiu Ghiniță, Maia Morgenstern, Ovidiu Georgescu, sunt câțiva dintre actorii care pot fi văzuți în pelicula “Dirijorul tăcerilor”.

“Vreau să vă mai recomand un film românesc, Rondul de noapte”, spune Cristina Ciobănașu.

“Rondul de noapte” spune povestea unor actori care la sfârșitul reprezentației care a ținut până târziu, își dau seama că nu-și mai pot îmbrăca hainele de stradă și sunt nevoiți să iasă din încăpere cu hainele de scenă. Fără altceva asupra lor în afară costume, vor avea multe decizii dificile de luat.

Criss și Vlad recomandă “Iona”, de Marin Sorescu

“Ada Milea a lucrat împreună cu Cristina și a creat acest univers împreună cu Gabor Tompa.”, spune Gabriel Răuță.

“Cât ați repetat?”, întreabă Alexandra Gherman.

“10 zile cu toată echipa.”, spune Cristina Juncu, actriță.

“Iona” conține patru tablouri cu un singur personaj central. În prima parte, “Iona” se află în burta peștelui fără un motiv anume, în cel de-al doilea, Iona își dă seama că este înghițit și meditează asupra ființelor umane și asupra peștelui.

Muzica este compusă și interpretată de Ada Milea, a cărei voce este inconfundabilă. Elementele de decor și recuzita aduc un plus de valore piesei scrise de Marin Sorescu. Gesturile și limbajul corporal capătă valori de o importanță vitală.

Caracterul spectacol, concert fac ca piesă să fie diferită de orice spectatorii au întâlnit până acum.

În articolul

CulTour 2021: Criss și Vlad aduc recomandări de film pentru un weekend relaxant

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x