CulTour 2021: Criss și Vlad prezintă cele mai frumoase filme pentru un weekend de poveste

Publicat pe 17.12.2021 la 10:00 Actualizat pe 17.12.2021 la 17:49

Dacă e vineri, Criss și Vlad aduc pe micile ecrane cele mai frumoase producții pentru un weekend de poveste. Filme, piese de teatru și animații pentru toată familia.

“Dacă e vineri, e weekend deja și noi aici, la CulTour, ne facem programul pentru sfârșitul de săptămână.”, începe Vlad Gherman emisiunea de astăzi.

Cei doi prezentatori carismatici aduc în fața micilor ecrane cele mai noi producții care intră de astăzi în cinematografele din toată țara. Super-eroi, drame, iubiri, toate devin ingrediente ale unor zile de poveste.

Criss și Vlad prezintă cele mai frumoase filme pentru un weekend de poveste

“Te iubesc, te urăsc” este o comedie romantică bazată pe întâmplările din cartea cu același nume scrisă de Sally Thorne. Încercând să-și atingă țelurile profesionale fără a-și compromite crezul, Lucy intră într-un joc al cuceririi alături de nepăsătorul Joshua, rivalul său.

Cei doi vor trece prin întâmplări care îi vor schimba și îi vor maturiza ca oameni, profesioniști și...cuplu.

“Nu uitați că puteți să urmăriți Te iubesc, te urăsc, de astăzi în cinematografe.”, spune Criss.

“Spencer” este o dramă istorică psihologică ce spune povestea Prințesei Diana. Filmul parcurge viața acesteia alături de Prințul Charles cu care dorește să încheie căsnicia. În decembrie 1992, atunci când Familia Regală Britanică se pregătește să petreacă zilele de Crăciun la Queen’s Sandringham Estate în Norfolk, Prințesa Diana începe să aibă căderi nervoase.

Kristen Stewart, Timothy Spall, Jack Farthing, Sean Harris, Sally Hawkins, fac parte din capodopera “Spencer” ce poate fi urmărită de astăzi în cinematografele din toată țara.

“Doamne, abia aștept să văd filmul ăsta. Mi se pare izbitoare asemănarea dintre Kristen Stewart și Prințesa Diana.”, spune Criss.

“Și acum, vreau să vă fac o recomandare și asta pentru toți iubitorii Marvel. Nu puteți rata Spider Man. Pentru prima dată în istoria acestor filme, eroul nostru umblă fără mască.”, continuă Vlad.

“Tocmai acum, când masca e obligatorie.”, spune Criss amuzată.

“Spider-Man: No Way Home” este un film SF cu super-eroi bazat pe povestea benzilor desenate Marvel. Este continuarea filmelor “Spider-Man: Homecoming” ( 2017) și Spider-Man: Far From Home (2019) și este a 27-a producție Marvel.

Produs de Jon Watts, scris de Chris McKenna și Erik Sommers, cu Tom Holland și Zendaya în rolurile principale. Benedict Cumberbatch, Jacob Batalon, Jon Favreau, Jamie Foxx, Willem Dafoe, Alfred Molina, Benedict Wong, Tony Revolori, Marisa Tomei, Andrew Garfield, și Tobey Maguire, fac parte din cea mai nouă producție care îl are în centrul atenție pe Omul Păianjen.

La o săptămână de la atacurile lui Quentin Beck prin Europa, Spider-Man este căutat pentru uciderea acestuia, iar identitatea lui Peter Parker este dezvăluită întregii lumii. Parker și MJ reușesc să scape de presă și merg împreună la casa Mătușii May. Deși Parker și MJ încearcă din răsputeri să aplice în cadrul mai multor facultății, din cauza evenimentelor recent toate aplicațiile le sunt respinse.

Parker îl roagă pe Stephen Strange să meargă împreună în Sanctum Sanctorum, acolo unde să arunce o vrajă pentru ca lumea să uite că el este Spider-Man. În ciuda atenționărilor pe care le-a primit, Strange continuă să arunce vraja asupra lumii. Aceasta funcționează greșit din cauza lui Parker, iar cei doi ajung să se certe.

Un film care îi va ține cu sufletul la gură pe toți iubitorii filmelor SF este de astăzi în cinematografele din țară.

În articolul

CulTour 2021: Criss și Vlad prezintă cele mai frumoase filme pentru un weekend de poveste

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x