CulTour 2021: Cristina Ciobănașu și Alecsandru Dunaev și-au serbat ziua de naștere pe platourile de filmare. Care sunt cele mai mari dorințe ale celor doi actori

Publicat pe 29.09.2021 la 13:28 Actualizat pe 29.09.2021 la 17:50

Chiar de ziua lor de naștere, Cristina Ciobănașu și Alecsandru Dunaev vorbesc la CulTour despre planurile de viitor pe care le au, dar și despre realizările pe care le-au avut până în acest punct.

Cristina Ciobănașu este îmbrăcată într-o bluză albă cu umerii goi

Cristina Ciobănașu și Alecsandru Dunaev vorbesc la CulTour despre planurile de viitor

TV Happy

În cea mai nouă ediție CulTour, Vlad Gherman îi are ca invitați pe nimeni alții decât Cristina Ciobănașu și Alecsandru Dunaev, cei doi sărbătoriți ai ediției. Actorii vorbesc pe rând despre planurile lor din viitorul apropiat și spun care sunt dorințele lor pentru perioada ce urmează.

Cristina Ciobănașu și Alecsandru Dunaev și-au serbat ziua de naștere chiar pe platourile de filmare ale serialului “Adela”, acolo unde toți colegii din producție i-au așteptat cu brațele deschise. Vlad Gherman a profitat de acest lucru și a vrut să știe mai multe despre cum se simt cei doi actori în cea mai importantă zi a lor.

Cristina Ciobănașu a împlinit frumoasa vârstă de 25 de ani, iar Alecsandru Dunaev a mărturisit că se simte încă la 20 de ani, chiar dacă a împlinit 29 de primăveri. Astfel, tânăra actriță a dezvăluit faptul că acum se simte mai pregătită ca niciodată pentru orice îi va rezerva viața.

Cristina Ciobănașu și Alecsandru Dunaev, despre planurile de viitor

“Este ziua voastră, cum vă simțiți?”, a început Vlad Gherman interviul.

Cristina Ciobănașu a fost cea care a dorit să ia cuvântul, astfel că le-a spus colegilor cele mai arzătoare dorințe ale sale.

“Vârsta de 25 de ani nu e wow, nu e nicio diferență. A venit cu niște schimbări în viața mea, e un nou capitol. Abia aștept să văd ce-mi rezervă viața mai departe.”, a dezvăluit Criss.

Actrița recunoaște că atunci când nu se află pe platourile de filmare alături de oamenii dragi este extrem de tristă. Cu toate astea, așteaptă de fiecare dată momentul în care pășește în lumina reflectoarelor. Tânăra spune că a venit cu multe torturi de ziua ei, asta pentru că nu a dorit ca vreunul din colegi să rămână fără desert.

Alexandru Dunaev spune că nu și-a luat ziua liberă, chiar dacă sărbătorește cei 29 de ani de viață. Dat fiind faptul că joacă un rol atât de important în “Adela”, actorul trebuie să fie în permanență pe platourile de filmare.

Ce cadouri își doresc Cristina Ciobănașu și Alecsandru Dunaev

“Ce vă doriți de ziua voastră?”, întreabă Vlad Gherman.

Alexandru Dunaev spune că îl așteaptă multe planuri mărețe, atât din punct de vedere profesional cât și personal, astfel că nu are nicio așteptare, dar speră că totul îi va ieși așa cum trebuie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta este de părere că dacă toată lumea ar avea ambiție și ar reuși să-și îndeplinească toate obiectivele propuse, atunci totul ar decurge așa cum trebuie.

Fiind o fire glumeață, Cristina Ciobănașu nu s-a putut abține și a mărturisit care este cadoul care ar face-o cu adevărat fericită la momentul actual.

“Ce îmi doresc să obțin, o mașină.”, spune Criss printre hohote de râs.

Chiar dacă a împlinit 29 de ani, Alecsandru Dunaev se consideră un bărbat în floarea vârstei care are tot timpul din lume pentru a-și duce orice plan la bun sfârșit.

În fiecare zi de luni până joi, de la 17:30, Criss și Vlad vor discuta alături de invitații lor și vor povesti alături de invitații lor despre momentele prețioasă din viață. Cei doi vor aduce în fața telespectatorilor oameni de seamă, persoane publice, pline de povești interesante gata să fie descoperite.

În articolul

CulTour 2021: Cristina Ciobănașu și Alecsandru Dunaev și-au serbat ziua de naștere pe platourile de filmare. Care sunt cele mai mari dorințe ale celor doi actori

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x